Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt

2021. – apņēmības un panākumu gads

Apstākļiem par spīti – ar tādu moto šāgada sākumā apkopojām kovida jau ietekmēto 2020. gadu sportā, un nu arī par 2021. šajā ziņā jāteic līdzīgi. Vīruss joprojām kā pasaulē, tā Latvijā un Jelgavā bijis klātesošs, taču turpat līdzās arī sportistu apņēmība tam nepadoties, ko varējām vērot, atbalstīt, apbrīnot un sumināt.
Janvārī
vēl nav īstas pārliecības, vai notiks par gadu pārceltā Tokijas olimpiāde, bet Latvijas Olimpiskā komiteja un Paralimpiskā komiteja paziņo par vienota dizaina tērpu iepirkumu. Komplektu pavisam būšot 159, no jelgavniekiem reālākie kandidāti uz kādu no tiem ir Latvijas Olimpiskās vienības A sastāvā iekļautais 3x3 basketbolists Edgars Krūmiņš, karatists Kalvis Kalniņš, šķēpmetējs Gatis Čakšs un paraolimpiskās izlases vieglatlēts Edgars Bergs. Bet gatavība vēl būs jāapliecina ar rezultātiem praksē. “Zemgale/LLU” hokejisti gadu sāk ar sauso uzvaru pret HS “Rīga” jauniešu komandu, kurā epidemioloģisko ierobežojumu dēļ nepilngadīgajiem spēlēt nav ļauts. LLU peldbaseinā treniņos drīkst piedalīties tikai izlašu sportisti, un Specializētajā peldēšanas skolā tādu ir 24. Pārējie peldētāji, Ledus sporta skolas un BJSS audzēkņi sportisko garu cenšas uzturēt āra treniņos. Karatists Kalniņš tikmēr devies uz treniņnometni Dubaijā, intensīvus piecu dienu treniņus nedēļā sākuši 3x3 basketbolisti, bet ikvienam izkustēties vismaz reizi nedēļā piedāvā Sporta servisa centrs, aicinot iesaistīties iestādes 20 gadu jubilejai veltītā akcijā “Būšu aktīvs”.
Februārī

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties ZZ.lv abonementu:

"ZZ.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.

Abonē ZZ.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*

*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā ZZ.lv kontā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.