1 kg svaigu kāpostu, 200 g siera, 4 ēdamkarotes eļļas, 2 vidēji lieli sīpoli, 1/2 glāzes buljona, 1 glāze krējuma, 1 ēdamkarote miltu, 3 – 4 ēdamkarotes rīvmaizes, muskatrieksts un sāls pēc garšas.
1 kg svaigu kāpostu, 200 g siera, 4 ēdamkarotes eļļas, 2 vidēji lieli sīpoli,
1/2 glāzes buljona, 1 glāze krējuma, 1 ēdamkarote miltu, 3 – 4 ēdamkarotes rīvmaizes, muskatrieksts un sāls pēc garšas.
Sīpolus nomizo. Kāpostiem atdala virsējās lapas un nomazgā. Sīpolus un kāpostus griež salmiņos. Sīpolus cep, līdz tie kļūs zeltaini, pieliek sagrieztos kāpostus, nedaudz apcep. Pievieno buljonu un sautē, līdz kāposti kļūs pusmīksti. Tad pievieno krējumu, kas sajaukts ar miltiem, muskatriekstu, sāli un daļu rīvmaizes. Ietaukotā veidnē liek sautētos kāpostus, pārber ar rīvētu sieru un rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes. Pasniedz kā piedevu gaļas ēdieniem.