Kokosriekstu cepumi. 2 olu baltumi, 120 g kokosriekstu skaidiņu, 1/2 glāze cukura.
Kokosriekstu cepumi
2 olu baltumi, 120 g kokosriekstu skaidiņu, 1/2 glāze cukura.
Olu baltumus sajauc ar cukuru un kokosriekstu skaidiņām, maisot karsē uz mazas uguns apmēram 5 minūtes. Masu mazliet padzesē, ar divām tējkarotēm liek uz cepamā papīra. Cep 225 C temperatūrā, līdz cepumi kļūst dzeltenīgi un no ārpuses cieti, bet iekšpusē – mīksti.
Šokolādes un riekstu konfektes
100 g tumšās šokolādes, 100 g rupji sakapātu riekstu kodolu, 70 g sviesta. Apviļāšanai: šokolādes graudiņi vai skaidiņas.
Ūdens peldē izkausētā šokolādē iejauc sviestu, iemaisa riekstus. Ar divām tējkarotēm no masas veido ovālas konfektes, apvārta šokolādes skaidiņās. Liek ledusskapī un ļauj sastingt.