Svētdiena, 7. decembris
Antonija, Anta, Dzirkstīte
weather-icon
+0° C, vējš 2.76 m/s, D-DA vēja virziens
ZZ.lv bloku ikona

Plītsstūris

Kokosriekstu cepumi. 2 olu baltumi, 120 g kokosriekstu skaidiņu, 1/2 glāze cukura.

Kokosriekstu cepumi
2 olu baltumi, 120 g kokosriekstu skaidiņu, 1/2 glāze cukura.
Olu baltumus sajauc ar cukuru un kokosriekstu skaidiņām, maisot karsē uz mazas uguns apmēram 5 minūtes. Masu mazliet padzesē, ar divām tējkarotēm liek uz cepamā papīra. Cep 225 C temperatūrā, līdz cepumi kļūst dzeltenīgi un no ārpuses cieti, bet iekšpusē – mīksti.
Šokolādes un riekstu konfektes
100 g tumšās šokolādes, 100 g rupji sakapātu riekstu kodolu, 70 g sviesta. Apviļāšanai: šokolādes graudiņi vai skaidiņas.
Ūdens peldē izkausētā šokolādē iejauc sviestu, iemaisa riekstus. Ar divām tējkarotēm no masas veido ovālas konfektes, apvārta šokolādes skaidiņās. Liek ledusskapī un ļauj sastingt.

ZZ.lv bloku ikona Komentāri

ZZ.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.