Kartupeļi 0,10 – 0,22; ķiploki 2; kāposti 0,12 – 0,15; skābi kāposti 0,40; sīpoli 0,25 – 0,40; burkāni 0,10 – 0,25; kāļi un rutki 0,40; loki 3; vārītas bietes 0,30; dzērvenes 1,20 – 2; āboli 0,15 – 0,40; zirņi 0,25 – 1; rieksti 3.
Kartupeļi 0,10 – 0,22; ķiploki 2; kāposti 0,12 – 0,15; skābi kāposti 0,40; sīpoli 0,25 – 0,40; burkāni 0,10 – 0,25; kāļi un rutki 0,40; loki 3; vārītas bietes 0,30; dzērvenes 1,20 – 2; āboli 0,15 – 0,40; zirņi 0,25 – 1; rieksti 3; krējums 0,63; biezpiens 1,43 – 1,50; piens 0,30; medus 3,50 – 3,80; ķimenes 2; saulespuķu sēklas 1; liellopu šķiņķis – 2,10; ribiņas 1,30; karbonāde ar kauliņu 2,20; cūkas karbonāde 3; cauraudzis 1,50 – 1,70; šķiņķis bez kauliem 1,80 – 2; speķis 0,80 – 1,40; cūku kauli 0,90; maltā gaļa (cūka + liellops) 1,60 – 1,70.