Ko sakat? Tas tagad tā būs visos RIMI veikalos Latvijā vai atsevišķos veikalos? Ja kases palika mazāk, tad interesanti, pusi pārdevējus atlaida no darba?
Greex
Diez vai būs ko atlaist - tāpat jau no tām 14 kasēm parasti strādāja labi ja puse.
Un tās pašapkalpošanās kases ir nudien laba lieta - tagad vismaz bez liekas gaidīšanas var samaksāt par pirkumiem, nestāvot garās rindās kopā ar "sazvērestību teorijas" apjātajiem, kas mēdz visur norēķināties tikai ar skaidru naudu.
Netrūkst tādu, ar vajāšanas māniju sirgstošu, ļautiņu, kuri uzskata, ka viņu pirkumi, kartiņas un dzīvītes ir zem dažādu valsts iestāžu un slepenu spiegu kantoru lupas un visi viņus pēta, izseko un analizē, pamatojoties tieši uz elektronisko maksājumu datiem :D
Patstāvīgi iepērkos un maksāju pašapkalpošanās kasēs. Ja es daru kāda(kasiera) darbu vai man nepienākas atlīdzība? Iznāk ka veikali mani izmanto savā labā!
Ievēroju, ka pie pašapkalpošanas kasēm arī rindas, tikai viena nianse, cilvēks domā, ka pats strādās atrāk par profiņu, tāpēc labāk gaidīs pašapkalpošanas kasē nekā parastajā. Piekritu, ka parasti vienalga tikai dažas kases strādā, tātad, nav ko atlaist, bet, ja cilvēki vairāk ies pašapkalpoties, tad vajadzēs vēl vienu nodalījumu ar paškasēm atvērt un tad gan var atlaist kādu no esošajām kasierēm. :) Varbūt kāda tagad aizdomāsies, kā nezaudēt darbavietu, ja sāksies atlaišanas vilnis un par viņu sūdzēsies pircēji.
Uztrauc tikaivienalaieta, nesen bija arī Bez tabu eksperiments, ka sveramajām precēm - pie kasieres mazāks svars, pie pašapkalpošanas kases ievērojāmi lielāks svars un tātad kopsumma par pirkumu. Acīmredzot mēģināšu sveramās mantas nepirkt pašapkalpošanas kasē.
Bet tā apsveicāmi. 2 reizes jau izmantots. Pirmo reizi gan sistēma uzkārās pie biezpiena, pateica, ka prece nav atrasta un neļāva turināt, bet vēlāk atgāja.
Nu neticu par to svaru starpību, ka uzliek uz svariem un rāda 'ievērojami' vairāk nekā patiesībā - tad taču kāds celtu brēku par to. Tad jau drīzāk aprēķinos speciāli varētu būt ielikts lielāks cipars, lai pie noteiktām sveramām precēm uzrēķina vairāk nekā prece maksā, bet arī kaut kā neticās...
Tavs - to rādīja Bez Tabu eksperimentā (tā arī bija, ka svars atšķīrās) un arī prasīja skaidrojumu..neatceros tikai kā beidzās un vai tas bija Rimi vai Maxima.
Sveiki, laba diena, es priecājos jums rakstīt šeit, lūdzu, es vēlētos, lai jūs sazinātos ar mani pa manu e-pastu, lai mēs varētu labāk tērzēt un nosūtīt jums manas fotogrāfijas.
E-pasts :( jenniferconner011@gmail.com)
Paldies.
Jā, es lasīju, ka Krāslavā dzīve iet uz augšu, jau Swedbanka plāno atvērt filiāli. Tā ka nebēdājiet, būs jums Rimi kases ar visu Rimi. Tikai tālu gan no Jelgavas sanāk uz Krāslavu braukāt. Kopmītnē dzīvojat, ja?
Nesen sanāca iepirkties RIMI īsi pēc astoņiem no rīta, izskatījās, ka neviena kase nestrādā, tikai pašapkalpošanās... tā lūk, pa pusei piespiedu kārtā dabūju iemācīties pats apkalpot sevi :)
Ļoti žēl dzirdēt par jūsu nepatīkamo pieredzi mūsu veikala.
Lai uzlabot mūsu klientu labsajūtu un sniegto pakalpojumu kvalitāti, lūgšu jums atbildēt uz parīs jautājumiem:
Šis riebīgais, nelaipnais ģīmis ar ko saskārāties, gadījumā tas nebija tikai jūsu pašu atspulgs pašapkalpošanās kases ekrānā?
Kas tas par murgu pie RIMI kasēm? Strādā laikam divas, rinda nenormāla, ne mazāk kā 20 cilvēku, ar pilniem groziem. Nē, pusstundu rindā nestāvēšu, nav padomju laiki, pametu grozu un devos uz citu veikalu, noteikti siltumā pastāvējušos gaļu un pienu šie liks atpakaļ tirgot. Mans grozs nebija vienīgais, citi arī bija pametuši, saprotot, ka tajā rindā nestāvēs.
Sāc pierast, tas ir tiklai sākums. Ar pašreizējam algām un nepārtraukti sarūkošo iedzīvotāju skaitu kas ir gatavi par velti vergot, rindas būs visur un tikai augs garumā.
Pašapkalpošanās ir lēnāka nekā, ja kasiere to dara un pašam vēl jāčakarējas ar katru produktu - veikals izveidojis tā, ka kasieres ir maz, tāpēc pie tām garas rindas, tāpēc ātrāk mēdz sanākt caur pašapkalpošanās kasi.
Tas viss ir apzināti panākts, lai varētu samazināt kasieru darba vietas, jo nav cilvēku, kas strādātu par mazu samaksu.
Parastās kases atstātas vecajiem, kas netiek galā ar vai negrib pašapkalpošanos un/vai maksā visur skaidrā.
RIMI pašapkalpošanās kases
Ko sakat? Tas tagad tā būs visos RIMI veikalos Latvijā vai atsevišķos veikalos? Ja kases palika mazāk, tad interesanti, pusi pārdevējus atlaida no darba?
Greex
Diez vai būs ko atlaist - tāpat jau no tām 14 kasēm parasti strādāja labi ja puse.
pirms 4 gadiem, 2017.02.28 12:28Un tās pašapkalpošanās kases ir nudien laba lieta - tagad vismaz bez liekas gaidīšanas var samaksāt par pirkumiem, nestāvot garās rindās kopā ar "sazvērestību teorijas" apjātajiem, kas mēdz visur norēķināties tikai ar skaidru naudu.
Kas
tā par sazvērestības teoriju? No psihenes raksti?
pirms 4 gadiem, 2017.02.28 12:47(bez temata)
Netrūkst tādu, ar vajāšanas māniju sirgstošu, ļautiņu, kuri uzskata, ka viņu pirkumi, kartiņas un dzīvītes ir zem dažādu valsts iestāžu un slepenu spiegu kantoru lupas un visi viņus pēta, izseko un analizē, pamatojoties tieši uz elektronisko maksājumu datiem :D
pirms 4 gadiem, 2017.03.01 19:30to bez temata
mānija vai nemānija, bet pirms gadiem pieciem tas bija apspriests:)
pirms 4 gadiem, 2017.03.01 22:15http://www.ekonomika.lv/vid-mazina-uzticibu-lojalitates-kartem/
zzzz
zini,ja katrs eiriks jāskaita.tad ir labāk,kad viņu redz.
pirms 3 gadiem, 2018.04.08 08:50,nevis paliec ar garu degunu pie tukšas kartes !!!! ne jau visiem ir tie tūkstoši !!!!!
opaps
Patstāvīgi iepērkos un maksāju pašapkalpošanās kasēs. Ja es daru kāda(kasiera) darbu vai man nepienākas atlīdzība? Iznāk ka veikali mani izmanto savā labā!
pirms 2 gadiem, 2019.01.18 10:17avs
Ievēroju, ka pie pašapkalpošanas kasēm arī rindas, tikai viena nianse, cilvēks domā, ka pats strādās atrāk par profiņu, tāpēc labāk gaidīs pašapkalpošanas kasē nekā parastajā. Piekritu, ka parasti vienalga tikai dažas kases strādā, tātad, nav ko atlaist, bet, ja cilvēki vairāk ies pašapkalpoties, tad vajadzēs vēl vienu nodalījumu ar paškasēm atvērt un tad gan var atlaist kādu no esošajām kasierēm. :) Varbūt kāda tagad aizdomāsies, kā nezaudēt darbavietu, ja sāksies atlaišanas vilnis un par viņu sūdzēsies pircēji.
pirms 4 gadiem, 2017.03.01 05:02Uztrauc tikaivienalaieta, nesen bija arī Bez tabu eksperiments, ka sveramajām precēm - pie kasieres mazāks svars, pie pašapkalpošanas kases ievērojāmi lielāks svars un tātad kopsumma par pirkumu. Acīmredzot mēģināšu sveramās mantas nepirkt pašapkalpošanas kasē.
Bet tā apsveicāmi. 2 reizes jau izmantots. Pirmo reizi gan sistēma uzkārās pie biezpiena, pateica, ka prece nav atrasta un neļāva turināt, bet vēlāk atgāja.
tavs
Nu neticu par to svaru starpību, ka uzliek uz svariem un rāda 'ievērojami' vairāk nekā patiesībā - tad taču kāds celtu brēku par to. Tad jau drīzāk aprēķinos speciāli varētu būt ielikts lielāks cipars, lai pie noteiktām sveramām precēm uzrēķina vairāk nekā prece maksā, bet arī kaut kā neticās...
pirms 4 gadiem, 2017.03.02 08:49khm..
Tavs - to rādīja Bez Tabu eksperimentā (tā arī bija, ka svars atšķīrās) un arī prasīja skaidrojumu..neatceros tikai kā beidzās un vai tas bija Rimi vai Maxima.
pirms 3 gadiem, 2017.07.09 10:46hi
Sveiki, laba diena, es priecājos jums rakstīt šeit, lūdzu, es vēlētos, lai jūs sazinātos ar mani pa manu e-pastu, lai mēs varētu labāk tērzēt un nosūtīt jums manas fotogrāfijas.
pirms gada, 2019.09.26 14:29E-pasts :( jenniferconner011@gmail.com)
Paldies.
egle1
Tā kā es strādāju Rīgā, tad ļoti bieži izmantoju Rimi pašapkalpošanās kases Rīgas veikalā. Ļoti ērti.
pirms 4 gadiem, 2017.03.01 07:10zapists
Tā kā es strādāju Jelgavā, tad ļoti bieži izmantoju Rimi pašapkalpošanās kases Jelgavas veikalā. Ļoti ērti.
pirms 4 gadiem, 2017.03.01 17:48bucītis
Tā kā es strādāju Krāslavā, tad ļoti bieži izmantoju TOPs parastās kases Krāslavas veikalā (Rimi mums nav). Ļoti ērti.
pirms 4 gadiem, 2017.03.01 18:53egle1
Jā, es lasīju, ka Krāslavā dzīve iet uz augšu, jau Swedbanka plāno atvērt filiāli. Tā ka nebēdājiet, būs jums Rimi kases ar visu Rimi. Tikai tālu gan no Jelgavas sanāk uz Krāslavu braukāt. Kopmītnē dzīvojat, ja?
pirms 4 gadiem, 2017.03.02 09:26bucītis
Es dzīvoju īrētā dzīvoklī Zirgu ielā, kopā ar čigāniem.
pirms 4 gadiem, 2017.03.02 17:44Lētāk nekā kopmītnēs, jo nav ūdens un citu ērtību.
(bez temata)
Man patīk pašapkalpošanās kases. Saīsinās rindā gaidīšanas laiks.
pirms 4 gadiem, 2017.03.01 19:25Taos
Nesen sanāca iepirkties RIMI īsi pēc astoņiem no rīta, izskatījās, ka neviena kase nestrādā, tikai pašapkalpošanās... tā lūk, pa pusei piespiedu kārtā dabūju iemācīties pats apkalpot sevi :)
pirms 4 gadiem, 2017.03.02 08:55Vāgners
Taos- neticu, ka iepriekš ne reizi neesi apkalpojis pats sevi...
pirms 4 gadiem, 2017.03.04 19:09stirnu buks
večiņas nemāk rīkoties ar tām kasēm. un nav kredīkartes. Raudu. Žēl.
pirms 4 gadiem, 2017.03.02 19:04dddd
arī pašam pienāks laiks,kad būsi vecss....večiņas skaita kapeikas,nevis tūkstoshus !!!!!
pirms 3 gadiem, 2017.07.09 12:02Juris
Nu jau laikam visi apraduši ar pašapkalpošanās kasēm, tagad tā ir ikdiena un nevienam grūtības nesagādā.Pie visa jaunā jāpierod.
pirms 3 gadiem, 2017.08.18 11:30Baba
Tu i tups kā vāļinks!
pirms 3 gadiem, 2017.10.09 06:19aaa
ja ir jāskaita kapeikas,lai izvilktu mēnesi,tad taadas kases ir galīgi garām !!!!
pirms 3 gadiem, 2017.10.23 08:38ne jau visiem ir tie tūkstoši,kas var tik atskaitīt no kartes !!!
Pele
test
pirms 3 gadiem, 2017.10.23 10:47Bērziņ onkulis
Kapeiku skaitītāji iet Maximu,lai iegādātos nocenoto preci kurai beidzies termiņš,es eju katru dienu,Rimi ar manu pensiju nav ko darīt
pirms 3 gadiem, 2018.04.07 14:24Jj
Pričom tur tūkstoši?! Vai tad jūs Rimī pa tūkstošiem iepērkaties?
pirms gada, 2019.06.06 17:09vārds
Stāvi kurā kasē gribi, pie bamslīša vairs netikt :(
pirms 3 gadiem, 2018.04.09 10:53vārds
Un no šī brīža man visu laiku smakojošs šķidrums skrien biksās.
pirms 2 gadiem, 2018.04.27 20:21Humveibīns
Sarijies vecu,saskābušu zupu,ja to dari,velc pampersu
pirms 2 gadiem, 2018.04.28 19:25Reinis
Labāk lai iedzen tūplī tapu ar vītni
pirms 2 gadiem, 2018.04.28 19:28Reinim
Bet vai dzenot nevar vītni sapurgāt?
pirms 2 gadiem, 2018.04.28 23:09Bērziņ onkulis
Katrai skrūvei ir sava gaika ar vītni,nevajag pārcensties,var skrūvei vītni sabojāt,neviens dakteris nepalīdzēs
pirms 2 gadiem, 2018.04.29 13:05Jampāzijs no Elejas
Rimi pašapmierināšanās kases.Nu man tur šodien trāpijās veca,stulba kaza.
pirms 2 gadiem, 2018.05.13 22:07Jampāzija kaimiņš
Nu,un kā,vai atdevās
pirms 2 gadiem, 2018.05.19 01:08Opā!
Gribēju dažiem piespiest īkšķīti uz augšu- nestrādā... ZZ admins nav pamodies!!!
pirms 2 gadiem, 2018.06.25 10:16Bimba
Personāls riebīgs, attieksme rupja, un tas ģīmis... nelaipnība... nekad vairs neiešu uz pašapkalpošanās kasi!!! FUI!
pirms 2 gadiem, 2018.10.23 17:12RIMI public relations team @ Bimba
Ļoti žēl dzirdēt par jūsu nepatīkamo pieredzi mūsu veikala.
pirms 2 gadiem, 2019.02.07 13:03Lai uzlabot mūsu klientu labsajūtu un sniegto pakalpojumu kvalitāti, lūgšu jums atbildēt uz parīs jautājumiem:
Šis riebīgais, nelaipnais ģīmis ar ko saskārāties, gadījumā tas nebija tikai jūsu pašu atspulgs pašapkalpošanās kases ekrānā?
Ērta iepirkšanās
Laba lieta. VIsmaz ātri var norēķināties
pirms 2 gadiem, 2019.03.03 23:27m!
Ja nav kasieri bet preces jaskane pasham tad cenas ari jasamazina.
pirms 2 gadiem, 2019.03.26 09:22Ps RIMI dargs veikals!!!
RIMI-Rindas Ir Mūsu Ikdiena
Kas tas par murgu pie RIMI kasēm? Strādā laikam divas, rinda nenormāla, ne mazāk kā 20 cilvēku, ar pilniem groziem. Nē, pusstundu rindā nestāvēšu, nav padomju laiki, pametu grozu un devos uz citu veikalu, noteikti siltumā pastāvējušos gaļu un pienu šie liks atpakaļ tirgot. Mans grozs nebija vienīgais, citi arī bija pametuši, saprotot, ka tajā rindā nestāvēs.
pirms 2 gadiem, 2019.04.05 20:34@ RIMI-Rindas Ir Mūsu Ikdiena
Sāc pierast, tas ir tiklai sākums. Ar pašreizējam algām un nepārtraukti sarūkošo iedzīvotāju skaitu kas ir gatavi par velti vergot, rindas būs visur un tikai augs garumā.
pirms 2 gadiem, 2019.04.15 16:13...
Kasieres nav,toties ir stulbas reklāmas televīzijā.
pirms gada, 2019.12.25 12:31Pastalkvekšķis
Kaut dzīvojam mēs sērīgi, bet drāzties gribās zvērīgi!
pirms gada, 2019.04.26 20:56real
Pašapkalpošanās ir lēnāka nekā, ja kasiere to dara un pašam vēl jāčakarējas ar katru produktu - veikals izveidojis tā, ka kasieres ir maz, tāpēc pie tām garas rindas, tāpēc ātrāk mēdz sanākt caur pašapkalpošanās kasi.
pirms 9 mēnešiem, 2020.08.03 14:16Tas viss ir apzināti panākts, lai varētu samazināt kasieru darba vietas, jo nav cilvēku, kas strādātu par mazu samaksu.
Parastās kases atstātas vecajiem, kas netiek galā ar vai negrib pašapkalpošanos un/vai maksā visur skaidrā.