Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt

LLU aicina jauniešus piedalīties Viesmīlības vasaras skolā

Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Pārtikas tehnoloģijas fakultāte (PTF) jau trešo gadu organizē Viesmīlības vasaras skolu, lai iepazīstinātu jauniešus ar viesmīlības nozari un izzinātu tās lielākos noslēpumus. Jaunieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem aicināti pieteikt savu dalību pasākumam, kas norisināsies no 6. līdz 9. jūnijam gan LLU e-studiju platformā, gan klātienē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ar savām zināšanām un prasmēm dalīsies fakultātes Uztura katedras pārstāvji un profesionālā bakalaura studiju programmas “Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbība” īstenošanā iesaistītie mācībspēki, kā arī studenti, informē LLU.

Šogad par Viesmīlība vasaras skolas tēmu izvēlēta “Mainīgā viesmīlība”. Pasākuma norise paredzēta četras dienas, kur noslēdzošajā dienā dalībnieki tiks aicināti tikties klātienē, bet tie kuri netiks, tie varēs vērot aktivitātēs tiešsaistē.

Viesmīlības vasaras skolas laikā dalībniekiem būs iespēja piedalīties eksperimentos, lekcijās, kā arī gatavot ēdienus. Dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar vairākām tēmām – inovācijas viesmīlībā, latviskā gastronomija kā tūrisma sastāvdaļa, ēdināšanas pakalpojums Latvijā no vēstures līdz mūsdienām, higiēna viesmīlībā: vakar un šodien, brokastis: veselīga uztura nosacījums, ēdieni cauri dažādiem vēstures laikiem, ķīmija viesmīlībā, studentu pētniecībā viesmīlībā un izzināt Jelgavas pils noslēpums, kā arī iepazīties ar LLU studiju procesu un studentu dzīvi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viesmīlības vasaras skola būs atvērta no 6. līdz 9.jūnijam. Interesenti aicināti reģistrēties līdz 2. jūnijam ŠEIT. Dati tiks izmantoti tikai saziņai par pasākuma norisi.

Viesmīlības vasaras skolas programma pieejama ŠEIT.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar Gitu Krūmiņu-Zemturi pa e-pastu gita.krumina@llu.lv.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pārtikas tehnoloģijas fakultātē tiek īstenotas sešas studiju programmas trīs studiju līmeņos – profesionālā bakalaura studiju programma “Ēdināšana un viesnīcu uzņēmējdarbība”, akadēmiskā bakalaura studiju programma “Pārtikas kvalitāte un inovācija”, 2. līmeņa profesionālā studiju programma “Pārtikas produktu tehnoloģija”, akadēmiskā maģistra studiju programma “Pārtikas zinātne”, akadēmiskā maģistra studiju programma “Uzturzinātne” (LLU, Latvijas Universitātes un Rīgas Stradiņa universitātes kopīgā studiju programma) un doktora studiju programma “Pārtikas zinātne”.

Foto: pexels.com

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.