Cepamās plātis un formas izziež ar taukvielu un izkaisa ar miltiem, rīvmaizi vai mannu, īpašu uzmanību pievēršot rieviņām.
Cepamās plātis un formas izziež ar taukvielu un izkaisa ar miltiem, rīvmaizi vai mannu, īpašu uzmanību pievēršot rieviņām. Atveramām tortes formām ieziež tikai pamatni. Ja ietauko arī malas, kūkas vidus pacelsies augstāk, bet malas iekritīsies. Cepumu viegli var izņemt no formas, ja to izklāj ar cepamo papīru.
Praktiskāks ir cepamais papīrs brūnā krāsā. Ja cepumu nepiededzina, to var izmantot vairākkārtīgi. Papīrs nav jāietauko. Pēc pieredzes – baltais cepamais papīrs pielīp mīklai.
Cepumi vislabāk izdodas vidējā (ap 180 – 200 grādu) karstumā. Ja cepeškrāsnij nav termometra, karstumu var pārbaudīt ar baltu rakstāmpapīru. Ja cepeškrāsnī ielikts papīrs piecu minūšu laikā paliek gaiši brūns – karstums mazs, ja vidēji brūns – karstums vidējs, tumši brūns – krāsns ir stipri karsta.