Klāt lielais konservēšanas, ievārīšanas un tvaicēšanas laiks.
Klāt lielais konservēšanas, ievārīšanas un tvaicēšanas laiks. Pirmie mazsālītie gurķīši jau apēsti. Kāpēc kaimiņienei tie ir tik kraukšķīgi? Kāda ir visgaršīgāko marinēto kabaču un patisonu recepte? Ko darīt ar āboliem un ķirbjiem? Šādi un līdzīgi jautājumi ir aktuāli čaklām saimniecēm, kad dārzos nobriest raža. Daudzām ģimenēm sarūpētie krājumi ir jūtams atspaids, dažādojot ziemas uzturu. Namamātēm vērtīgākās receptes ir saglabātas, un katru sezonu no jauna pārbaudītas. Kvalitātes sertifikāts ir ātrā tempā plokošais burku saturs un apmierinātās saimes izsauciens:
– Mūsmājās ir visgaršīgākie!
Aicinām neturēt sveci zem pūra un iepazīstināt arī mūs ar augļu, ogu, dārzeņu un sēņu konservēšanas receptēm, kuras jūsmājās ir atzītas par labākajām un ekonomiskākajām.
Interesantākās receptes publicēsim, un vienu no jums gaidīs pārsteiguma balva.
Receptes lūdzam sūtīt vai atnest personīgi uz «Zemgales Ziņu» redakciju Raiņa ielā 20 līdz 30. augustam.