Pirmdiena, 15. decembris
Johanna, Hanna, Jana
weather-icon
+4° C, vējš 3 m/s, DR vēja virziens
ZZ.lv bloku ikona

Harčo no gruzīnu virtuves

500 g jēra gaļas, 2 sīpoli, 3 daiviņas ķiploka, 1/2 glāze rīsu, tomātu pasta, mērce vai svaigi tomāti, pipari, sāls pēc garšas.

500 g jēra gaļas, 2 sīpoli, 3 daiviņas ķiploka, 1/2 glāze rīsu, tomātu pasta, mērce vai svaigi tomāti, pipari, sāls pēc garšas.
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un liek vārīties aukstā ūdenī, noputo. Vāra uz nelielas uguns, pievienojot garšvielas, kamēr gaļa mīksta. Tad pievieno sīki sagrieztus sīpolus, saspiestus ķiplokus, sāli un rīsus. Vāra apmēram pusstundu. Piecas minūtes pirms zupas nocelšanas no uguns pievieno apceptu tomātu biezeni vai tomātus bez mizas. Pasniedz ar sakapātiem zaļumiem.

ZZ.lv bloku ikona Komentāri

ZZ.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.