Maltas putnu gaļas zupa.
Maltas putnu gaļas zupa
1 glāze maltas putnu gaļas, 1 1/2 l ūdens, putnu tauki, 2 sīpoli, 2 burkāni, 2 šķēles selerijas saknes, lauru lapa, 2 ēdamkarotes tomātu biezeņa, 2 ēdamkarotes auzu pārslu, skābs krējums, zaļumi, sāls.
Sagrieztus sīpolus, sarīvētus burkānus apcep taukos, pievieno gaļu, maisot karsē, pielej karstu ūdeni, pieliek selerijas, auzu pārslas, sāli.
Vārīšanas beigās pievieno lauru lapu, tomātu biezeni, skābu krējumu. Pasniedzot zupai pārkaisa zaļumus.
Olu maisījums ar reņģēm
3 olas, 10 žāvētu reņģu, 5 ēdamkarotes piena, 1tējkarote miltu, sāls, 2 ēdamkarotes sviesta.
Olas labi sakuļ ar pienu, miltiem un sāli. Masai pieliek notīrītas un gabaliņos sagrieztas reņģes. Pannā izkausē sviestu un apmaisot sarecina olu un zivju maisījumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu burkānu salātiem.