20. janvāra «Ziņās» izlasīju viedokli «Maizes kari». Pilnībā piekrītu ārstam A.Ķipuram par viņa izvēli un «Zelta vārpā» ceptās maizes novērtējumu.
20. janvāra «Ziņās» izlasīju viedokli «Maizes kari». Pilnībā piekrītu ārstam A.Ķipuram par viņa izvēli un «Zelta vārpā» ceptās maizes novērtējumu. Šai ceptuvītei ir ļoti plašs maizes klāsts, produkcija ir lēta un garšīga. Turklāt otrā dienā pēc cepšanas tā tiek nocenota, jo neskaitās vairs svaiga. Baltmaizes cenas tur svārstās no Ls 0,10 līdz Ls 0,20 par kukulīti, svaigs «ķieģelītis» maksā Ls 0,17 un ir daudz garšīgāks par «Jelgavas maiznieka» cepto. Neesmu speciāliste maizes cepšanā, bet, man liekas, ka «Maizniekā» mīklai gāž klāt etiķi, jo tā ir skāba, īpaši «ķieģelītis», kuru es nepērku, kopš Jelgavā ir iespēja iegādāties citu ceptuvju rupjmaizi.
I.Brantam no a/s «Jelgavas maiznieks» iesaku iegriezties «Zelta vārpā», kas atrodas Ganību ielā 78, uz degustāciju un pēc pieredzes!
Zita Podniece, labu vēlot visiem maizes cepējiem