Svētdiena, 14. decembris
Auseklis, Gaisma
weather-icon
+0° C, vējš 0.45 m/s, D-DR vēja virziens
ZZ.lv bloku ikona

Plītsstūris

Viltotie cāļu stilbiņi. 1 cālis, sīpols, 1 ēdamkarote sviesta, sāls, 1 glāze vārītu rīsu, 2 olas, 1/2 tējkarote rīvēta muskatrieksta, 1/2 tējkarote maltu piparu, 1 ēdamkarote kartupeļu miltu, eļļa cepšanai.

Viltotie cāļu stilbiņi
1 cālis, sīpols, 1 ēdamkarote sviesta, sāls, 1 glāze vārītu rīsu, 2 olas, 1/2 tējkarote rīvēta muskatrieksta, 1/2 tējkarote maltu piparu, 1 ēdamkarote kartupeļu miltu, eļļa cepšanai.
Cāli sadala gabalos, pārlej ar ūdeni, uzvāra, noputo un kopā ar garšvielām izvāra mīkstu. Pēc tam gaļu no buljona izņem, atdala no kauliem un samaļ gaļas mašīnā. Sviestā apcep sīki sagrieztu sīpolu. Vistas gaļu labi samaisa ar rīsiem, sīpoliem, olām, kartupeļu miltiem, muskatriekstu, sāls un maltajiem pipariem. Masu veido cāļu stilbiņu formā. Vispirms rūpīgi apviļā miltos, tad sakultās olās un rīvmaizē. Katliņā uzkarsē eļļu un tajā vāra «stilbiņus» spilgti dzeltenus. Ja ēdiens paredzēts bufetes galdam, katrā stilbiņā iedur koka iesmiņu un ēd, turot aiz tā.

ZZ.lv bloku ikona Komentāri

ZZ.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.