Viltotie cāļu stilbiņi. 1 cālis, sīpols, 1 ēdamkarote sviesta, sāls, 1 glāze vārītu rīsu, 2 olas, 1/2 tējkarote rīvēta muskatrieksta, 1/2 tējkarote maltu piparu, 1 ēdamkarote kartupeļu miltu, eļļa cepšanai.
Viltotie cāļu stilbiņi
1 cālis, sīpols, 1 ēdamkarote sviesta, sāls, 1 glāze vārītu rīsu, 2 olas, 1/2 tējkarote rīvēta muskatrieksta, 1/2 tējkarote maltu piparu, 1 ēdamkarote kartupeļu miltu, eļļa cepšanai.
Cāli sadala gabalos, pārlej ar ūdeni, uzvāra, noputo un kopā ar garšvielām izvāra mīkstu. Pēc tam gaļu no buljona izņem, atdala no kauliem un samaļ gaļas mašīnā. Sviestā apcep sīki sagrieztu sīpolu. Vistas gaļu labi samaisa ar rīsiem, sīpoliem, olām, kartupeļu miltiem, muskatriekstu, sāls un maltajiem pipariem. Masu veido cāļu stilbiņu formā. Vispirms rūpīgi apviļā miltos, tad sakultās olās un rīvmaizē. Katliņā uzkarsē eļļu un tajā vāra «stilbiņus» spilgti dzeltenus. Ja ēdiens paredzēts bufetes galdam, katrā stilbiņā iedur koka iesmiņu un ēd, turot aiz tā.