250g vārītu kartupeļu, konservēti dārzeņi: 80g burkānu, 50g zaļo pākšu pupiņu, 80g zaļo zirnīšu, 100g pipargurķīšu, 80g ābolu, 1 ēdamkarote citronu sulas, sāls, maltie pipari, 150g majonēzes.
250g vārītu kartupeļu, konservēti dārzeņi: 80g burkānu, 50g zaļo pākšu pupiņu, 80g zaļo zirnīšu, 100g pipargurķīšu, 80g ābolu, 1 ēdamkarote citronu sulas, sāls, maltie pipari, 150g majonēzes.
Kartupeļus, burkānus, zaļās pupiņu pākstis, ābolus un nomizotus gurķus sagriež nelielos kubiņos, pievieno zaļos zirnīšus, sāli, piparus, citronu sulu, visu labi sajauc un samaisa ar majonēzi. Salātus liek traukā uz salātu lapām, rotā ar tomātiem un vārītām olām.