Sīpolu zupa (4 porcijas). 1 ēdamkarote sviesta, 6 – eļļas, 500 grami sīpolu, buljons, lauru lapas, 4 šķēlītes maizes, 1 tējkarote sinepju, 100 grami rīvēta siera.
Sīpolu zupa (4 porcijas)
1 ēdamkarote sviesta, 6 – eļļas, 500 grami sīpolu, buljons, lauru lapas, 4 šķēlītes maizes, 1 tējkarote sinepju, 100 grami rīvēta siera.
Sīpolus eļļā apcep gaiši brūnus, pielej buljonu, pievieno garšvielas un zupu uzvāra. Maizi cepeškrāsnī apgrauzdē brūnu un apziež ar sinepēm. Zupu ielej traukos, ieliek sausiņus, kam uzbērts siers, ievieto cepeškrāsnī uz pāris minūtēm, līdz siers izkusis.