Svētdiena, 7. decembris
Antonija, Anta, Dzirkstīte
weather-icon
+1° C, vējš 0.45 m/s, D-DA vēja virziens
ZZ.lv bloku ikona

Kāpostu – siera piedeva gaļas ēdieniem

1 kg svaigu kāpostu, 200 g siera, 4 ēdamkarotes eļļas, 2 vidēji lieli sīpoli, 1/2 glāzes buljona, 1 glāze krējuma, 1 ēdamkarote miltu, 3 – 4 ēdamkarotes rīvmaizes, muskatrieksts un sāls pēc garšas.

1 kg svaigu kāpostu, 200 g siera, 4 ēdamkarotes eļļas, 2 vidēji lieli sīpoli,
1/2 glāzes buljona, 1 glāze krējuma, 1 ēdamkarote miltu, 3 – 4 ēdamkarotes rīvmaizes, muskatrieksts un sāls pēc garšas.
Sīpolus nomizo. Kāpostiem atdala virsējās lapas un nomazgā. Sīpolus un kāpostus griež salmiņos. Sīpolus cep, līdz tie kļūs zeltaini, pieliek sagrieztos kāpostus, nedaudz apcep. Pievieno buljonu un sautē, līdz kāposti kļūs pusmīksti. Tad pievieno krējumu, kas sajaukts ar miltiem, muskatriekstu, sāli un daļu rīvmaizes. Ietaukotā veidnē liek sautētos kāpostus, pārber ar rīvētu sieru un rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes. Pasniedz kā piedevu gaļas ēdieniem.

ZZ.lv bloku ikona Komentāri

ZZ.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.