Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt

Talkošanas vietas var pieteikt līdz pat 22. aprīlim

Jau šo sestdien, 22. aprīlī, Latvijā notiks Lielā talka. Jelgavā jau pieteiktas 32 talkošanas vietas, bet vietu un dalībnieku reģistrācija turpināsies līdz pat 22. aprīļa rītam. Organizatori aicina reģistrāciju neatlikt uz pēdējo brīdi. Sākot ar otrdienu, 18. aprīli, apstiprināto talkas vietu dalībnieki dalīto atkritumu vākšanas laukumā Ganību ielā 84 bez maksas var saņemt maisus un cimdus.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Talkas vietu Jelgavā var pieteikt, sazinoties ar talkas koordinatoru SIA “Zemgales EKO” valdes locekli Alekseju Jankovski pa tālruni 63023511 vai 29357119. Tāpat var izmantot interaktīvo karti mājaslapā www.talkas.lv.

“Lūdzam iedzīvotājus talkai pieteikties savlaicīgi, lai varam pārbaudīt, vai izraudzītā talkas vieta ir pašvaldības teritorija, precizēt talkotāju skaitu konkrētajā vietā un organizēt talkas maisu un cimdu izdali. Jelgavniekus rosinām ne tikai padomāt par vietām, kuras nepieciešams sakopt, savācot atkritumus, bet Lielo talku izmantot arī dažādiem labiekārtošanas darbiem, piemēram, kopā ar kaimiņiem labiekārtot daudzdzīvokļu mājas pagalmu, iestādīt kādu koku vai krūmu,” tā A. Jankovskis.

A. Jankovskis uzsver, ka piepildītos maisus drīkstēs atstāt tikai reģistrētajā talkas vietā un par to atrašanās vietu obligāti jāinformē talkas koordinators.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Lielā talka notiks sestdien, 22. aprīlī, no pulksten 9 līdz 15.

Foto: Jelgava.lv

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.