Uzņēmumā «Zemgales piens» Jelgavā ražotais 25% skābais krējums izstādes «Riga Food 2003» pārtikas konkursā savā grupā ieguvis trešo vietu.
Uzņēmumā «Zemgales piens» Jelgavā ražotais 25% skābais krējums izstādes «Riga Food 2003» pārtikas konkursā savā grupā ieguvis trešo vietu.
Kā informē BT–1 sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze Stebera, Latvijas Piensaimnieku centrālās savienības, SIA «BT–1» un Mārketinga padomes organizētajā Latvijā ražotā 25% skābā krējuma konkursā, izvirzot uzvarētājus uz starptautiskās izstādes «Riga Food 2003» medaļām, žūrijas komisija vērtēja garšas un smaržas rādītājus. Šajā izstrādājumu grupā trešā vieta piešķirta akciju sabiedrībā «Zemgales piens» ražotajam krējumam. Otro un pirmo vietu izpelnījušies krējuma ražotāji no Valmieras, Smiltenes un Talsiem.
«Zemgales piena» izpilddirektore Zaiga Golgāne stāsta, ka uzņēmums ar savu stendu izstādē nepiedalās, bet gandarījums par uzvaru konkursā, protams, ir neviltots. Jelgavnieku produkcija redzama kopējā Piensaimnieku savienības stendā.