Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

“FS Jelgava” meitenes nostiprinās 1. līgas līderu pozīcijā (FOTO)

Sieviešu futbola komanda “FS Jelgava” svētdien ar rezultātu 7:1 (3:1; 4:0) pārspēja pretinieces no “Rīgas futbola skola-2/SK Imanta” un nostiprināja savu pirmo vietu Sieviešu 1. līgas turnīra tabulā.

Spēle uzsākās ar jelgavnieču pārsvaru bumbas kontrolē un uzbrukumos uz viešņu vārtiem. Jau piektajā spēles minūtē “FS Jelgava” kapteine Ketija Daukšte izpildīja brīvsitienu un raidot to pretinieču vārtos – 1:0.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Laukuma saimnieces turpināja veidot uzbrukumus un 13. minūtē Ance Daibe ar skaistu sitienu raidīja bumbu vārtu tīklā, panākot divu vārtu pārsvaru – 2:0.

Jelgavnieces turpināja kontrolēt spēles gaitu, bet 41. minūtē viešņas izveidoja ātru pretuzbrukumu, kuru ar bumbas raidījumu pāri vārtsardzei Annijai Bušmanei precīzi noslēdza Laura Kaņupa-Kanapenusa – 2:1.

Zaudētie vārti ieviesa zināmu nervozitāti “FS Jelgava” meiteņu rindās, bet pirmā puslaika kompensācijas laikā Alise Keita Baltrušaite ar galvu raidīja bumbu vārtos un atjaunoja laukuma saimnieču divu vārtu pārsvaru – 3:1.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Otrajā puslaikā uz laukuma turpināja dominēt mājinieces un 58. minūtē uz maiņu iznākusi Elza Renāte Strazdiņa guva ceturtos vārtus “FS Jelgava” labā – 4:1. Elzu parasti mēs redzam, stāvot vārtos. Šovasar viņa debitēja Latvijas sieviešu valstsvienības rindās. Savā mājas komandā viņai ir iespēja spēlēt arī, kā laukuma spēlētājai un šajā spēlē viņa guva savus pirmos sezonas vārtus.

60. minūtē Alise Keita Baltrušaite veiksmīgi noreaģēja un mainīja bumbas lidojuma virzienu vārtos, bet 63. minūtē Santa Baltause izmantoja pretinieču vārtsardzes kļūdu – 6:1.

“FS Jelgava” neapstājās līdz pašai spēles beigām un Santa Baltause 70. minūtē spēja sarūgtināt viešņas vēl vienu reizi – 7:1.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sieviešu 1. līgas tabula

VietaKomandaSpēlesVārtu attiecībaPunkti
1.FS Jelgava8+1822
2.Skanstes SK8+2018
3.FK Tukums 2000/FC Talsi8+114
4.FK Olaine-26+810
5.Rēzeknes BJSS7-107
6.FK Sigulda/Vidzeme7-193
7.Rīgas FS-2/SK Imanta8-181

Foto: Ruslans Antropovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.