Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

“FS Jelgava-2” revanšējas pret “Dienvidkurzemes SS”. Bečers gūst 5 vārtus. (FOTO)

Futbola komanda “FS Jelgava-2”, noslēdzot “Altero.lv” “B” grupas turnīru, revanšējas pret “Dienvidkurzemes SS” vienību ar rezultātu 7:1 (4:0; 3:1) un ieņem pirmo vietu tabulā. Piecus vārtu spēles gaitā guva uzbrucējs Rihards Bečers.

“FS Jelgava” dublieru komanda šoreiz palīdzēja Virslīgas spēlētāji, kuri pēdējā laikā vairāk laika pavada uz rezervistu soliņa – Mārcis Šusts, Andris Liepnieks, Rihards Bečers, Ralfs Maslovs, Valters Laiviņš un Ralfs Šitjakovs. Spēlētājiem ir nepieciešama spēļu pieredzi un to viņi arī saņem “Altero.lv LIIGA” čempionātā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Iepriekšējā savstarpējā spēlē “FS Jelgava-2” piekāpās “Dienvidkurzemes SS” ar rezultātu 1:2 un tas bija vienīgais komandas zaudējums “B” grupas turnīrā. Protams jelgavnieki gribēja panākt revanšu un pirmo čempionāta posmu noslēgt uz pozitīvās nots.

Jelgavnieki uzreiz pārņēma bumbas kontroli savās rokās un veidoja uzbrukumus uz viesu vārtiem. Spēles 10. minūtē Ralfs Šitjakovs raidīja bumbu vārtu tīklā un atklāja spēles rezultātu – 1:0.

Grobiņas futbolisti centās atbildēt ar ātriem pretuzbrukumiem un standartsituācijām, kurās jelgavnieku vārtu droši nosargāja vārtsargs Mārtiņš Veļika. Pirmā puslaika otrajā pusē spēles iznākumu noteica “FS Jelgava-2” uzbrucējs Rihards Bečers, kurš deviņu minūšu laikā guva trīs vārtus un neatstājot viesiem daudz iespēju uz atspēlēšanos – 4:0.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Dienvidkurzemes SS” futbolisti nemeta “plinti krūmo” un 62. minūtē ar Mārtiņa Blumberga precīzo raidījumu spēja gūt goda vārtus. Bet tad sekoja Riharda Bečera divi vārti guvumi un Kristera Pantelejava vieni, panākot spēles gala rezultātu – 7:1.

“FS Jelgava-2” pārliecinoši noslēdza pirmo čempionāta posmu, ieņemot “B” grupas turnīra tabulā 1. vietu. Otrajā posmā jelgavnieki sacentīsies jau ar “Altero.lv LIIGA” septiņām spēcīgākajām komandām “A” grupā – “Augšdaugavas NSS”, SK “Super Nova-2”, FK “Beitar/Riga Mariners”, FK “Aliance”, JFC “Viola”, FK “Ķekava/Auda” un FK “Salaspils”.

Otrā posma “A” grupas pirmo divu vietu ieguvējas nopelnīs tiesības 2025. gadā sacensties “Optibet” Nākotnes līgā, bet trešās pozīcijas īpašniece piedalīsies pārspēlēs ar “Optibet” Nākotnes līgas 12. pozīcijas ieguvēju.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Altero.lv LIIGA” “B” grupas turnīra tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.FS Jelgava-21437
2.JFC Viola1426
3.FK Ķekava/Auda1426
4.FK Salaspils1423
5.FK Karosta1420
6.Dienvidkurzemes SS1319
7.FK Union148
8.FK Limbaži130

Foto: Ruslans Antropovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.