Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

Plūdos un vētrā cietušo mājokļu atjaunošanai piešķirs vienreizēju atbalstu līdz 3000 eiro

Jelgavas domes sēdē pieņemts lēmums sniegt atbalstu iedzīvotājiem par mājokļiem, kas cieta 28.–29. jūlija dabas stihijas laikā, informē pašvaldība.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Individuālām dzīvojamām mājām tiks piešķirts vienreizējs atbalsts līdz 3000 eiro, bet nepārsniedzot 20 eiro par kvadrātmetru atjaunojamās platības. Savukārt daudzdzīvokļu mājām atbalsts nevarēs pārsniegt 20 eiro par kvadrātmetru atjaunojamās platības. Iesniegumu atbalsta saņemšanai var iesniegt līdz 15. septembrim.

Domes lēmumā noteikts, ka atbalstu iedzīvotāji varēs izmantot gan kā pagaidu risinājumu dzīvojamās mājas sakārtošanai un pasargāšanai no sabrukšanas, gan arī lai atjaunotu tās iepriekšējo stāvokli. Cietušo mājokļu apsekošanu veiks ar pašvaldības izpilddirektora rīkojumu speciāli šim mērķim izveidota komisija. Savukārt lēmumu par vienreizēja atbalsta piešķiršanu mājokļa remontam pieņems Jelgavas pašvaldības Dzīvokļu komisija.

Pašvaldība norāda, ka iesniedzot iesniegumu, tam jāpievieno apraksts brīvā formā par 28.–29. jūlija vētras un plūdu nodarītajiem bojājumiem mājoklim. Iedzīvotājiem, kuri jau līdz šim ir iesnieguši iesniegumu pašvaldībai, tas atkārtoti nav jādara.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.