Inese, pārdevēja: Jā, ēdu, bet labāk tā garšo maniem bērniem. Rupjmaizi parasti lietoju pusdienās. .
Inese, pārdevēja:
Jā, ēdu, bet labāk tā garšo maniem bērniem. Rupjmaizi parasti lietoju pusdienās.
Jevgeņija, administratore:
Ēdu gan rupjmaizi, gan baltmaizi. Garšīgākā ir “Klona” un “Meistara maize”. Rupjmaizi ēdu, jo tā man garšo un ir veselīga.
Sandis, mācās 12. klasē:
Rupjmaizi ēdu apmēram reizi nedēļā. Biežāk iznāk lietot saldskābmaizi un baltmaizi.
Dzidra, pensionāre:
Lietoju tikai rupjmaizi. Nedēļā apēdu apmēram ceturto daļu no lielā rudzu maizes klaipa, kas man izmaksā 25 santīmus.
Zigrīda, māksliniece:
Ēdu tikai rudzu un kliju maizīti. Brīvdabas muzejā biju uz maizes dienām un secināju, ka “Zelta vārpas” produkcija ir visgaršīgākā.