400 – 600 g cūkgaļas (pleca gabals), 30 g tauku, 20 g sviesta, 1 glāze salda krējuma, 20 g miltu, 2 ēdamkarotes tomātus pastas, 2 sīpoli, 2 marinēti gurķi, 2 burkāni, 1/2 glāze zaļo zirnīšu, sāls, garšvielas.
400 – 600 g cūkgaļas (pleca gabals), 30 g tauku, 20 g sviesta, 1 glāze salda krējuma, 20 g miltu, 2 ēdamkarotes tomātus pastas, 2 sīpoli, 2 marinēti gurķi, 2 burkāni, 1/2 glāze zaļo zirnīšu (saldētu vai konservētu), sāls, garšvielas.
Gaļu sagriež porciju gabalos un ātri apcep karstos taukos, pēc tam pārliek citā traukā. Taukos apcep sagrieztus sīpolus un tomātu pastu. Gaļu liek atpakaļ, pēc vajadzības pievieno nedaudz ūdens, garšvielas un sautē, kamēr gaļa mīksta.
Gaļu liek porciju traukos. Sautējamajam šķidrumam pievieno ar miltiem samaisītu saldo krējumu. Mērcei pievieno sagrieztus gurķus, zirnīšus un sviestā izsautētus kubiņos sagrieztus burkānus un uzvāra.
Gaļu pārlej ar mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai baltmaizes knēdeļiem.