Svētdiena, 14. decembris
Auseklis, Gaisma
weather-icon
+0° C, vējš 0.89 m/s, R-DR vēja virziens
ZZ.lv bloku ikona

Plītsstūris

Maltas putnu gaļas zupa.

Maltas putnu gaļas zupa
1 glāze maltas putnu gaļas, 1 1/2 l ūdens, putnu tauki, 2 sīpoli, 2 burkāni, 2 šķēles selerijas saknes, lauru lapa, 2 ēdamkarotes tomātu biezeņa, 2 ēdamkarotes auzu pārslu, skābs krējums, zaļumi, sāls.
Sagrieztus sīpolus, sarīvētus burkānus apcep taukos, pievieno gaļu, maisot karsē, pielej karstu ūdeni, pieliek selerijas, auzu pārslas, sāli.
Vārīšanas beigās pievieno lauru lapu, tomātu biezeni, skābu krējumu. Pasniedzot zupai pārkaisa zaļumus.
Olu maisījums ar reņģēm
3 olas, 10 žāvētu reņģu, 5 ēdamkarotes piena, 1tējkarote miltu, sāls, 2 ēdamkarotes sviesta.
Olas labi sakuļ ar pienu, miltiem un sāli. Masai pieliek notīrītas un gabaliņos sagrieztas reņģes. Pannā izkausē sviestu un apmaisot sarecina olu un zivju maisījumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu burkānu salātiem.

ZZ.lv bloku ikona Komentāri

ZZ.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.