2 vidēja lieluma bietes, 1 mārrutka sakne, 1/2 glāzes etiķa, 1/2 glāzes vīna, 2 ēdamkarotes augu eļļas, ķimenes, malti melnie pipari, sāls.
2 vidēja lieluma bietes, 1 mārrutka sakne, 1/2 glāzes etiķa, 1/2 glāzes vīna, 2 ēdamkarotes augu eļļas, ķimenes, malti melnie pipari, sāls.
Bietes izcep cepeškrāsnī un neatdzesētas nomizo, sagriež plānās šķēlītēs un liek salātu traukā. Pārkaisa ar sasmalcinātām ķimenēm, sarīvētu mārrutku un pipariem.
Visu pārlej ar etiķa vīna maisījumu un ļauj ievilkties 12 stundu. Pēc tam etiķi nolej un uz katras šķēlītes uzpilina 1 –2 pilienus augu eļļas. Gatavus salātus pārkaisa ar saberztām ķimenēm. Var pasniegt pie ceptas gaļas.