Tā kā tirgū olas atšķiras gan pēc lieluma, gan pēc krāsas, arī to cenas ir dažādas – sākot no 56 līdz 78 santīmiem par desmit olām.
Tā kā tirgū olas atšķiras gan pēc lieluma, gan pēc krāsas, arī to cenas ir dažādas – sākot no 56 līdz 78 santīmiem par desmit olām. Diezgan prāva starpība valda arī tomātu cenās – sākot no 25 līdz 80 santīmiem kilogramā. Lētākie tomāti nav paredzēti ēdiena dekorācijai, tos var likt salātos, sautējumos, zupās. Dārgākos var iegādāties ilgākam laikam – tie vēsā telpā labi uzglabājas. Sīpoli caurmērā maksā 25 santīmus kilogramā. Ķiploki maksā, sākot no 8 un beidzot ar 25 santīmiem gabalā, pērkot kilogramu, jāmaksā lats.
Diezgan stabila cena ir kartupeļiem – no 5 līdz 12 santīmiem kilogramā. Ļaudīm, kam kārojas kaut kas skābs, ir iespēja iegādāties skābētus kāpostus – gan ar ķimenēm, gan burkāniem, gan citām interesantām piedevām. Pagaidām skābētu kāpostu cenas svārstās no 30 līdz 40 santīmiem. Tie, kas jūtas pietiekami čakli, lai kāpostus ieskābētu paši, tirgū var iegādāties kāpostgalvas par desmit santīmiem, burkānus par 12 – 20 santīmiem kilogramā.
Gaļas izstrādājumu pircēji tirgū sastopas ar preču un cenu dažādību. Tirgus gaļas paviljonā žāvēta gaļa maksā no Ls 2 līdz 3,60, žāvētas gaļas rulete maksā Ls 2,40 – 2,50 kg, žāvētas cūkas ribiņas varat iegādāties par Ls 1,10 kg, bet dažādas žāvētas desas – sākot no Ls 1,75 līdz 3,20. Vārītās desas – gan ar piedevām, gan bez tām – varat nopirkt par Ls 1,36 – 2,40 kg. Mednieku desiņas maksā Ls 1,90 kg, sardeles – Ls 1,25. Tirgū tiek piedāvātas arī aknu desas, kas caurmērā maksā Ls 1,12, kā arī dažādas cietās desas par Ls 4,10 – 6,30 kg. Kam garšo cauraugusi un mīksta gaļa, var iegādāties žāvētus cūku vaidziņus, kas kilogramā maksā Ls 1,75. Svaigs speķis maksā Ls 1,30 – 1,40; žāvēts – Ls 1,56 -1,60.
No aknām pašlaik lētākās ir tītaru aknas, kas kilogramā maksā Ls 1,15. Par pieciem santīmiem dārgākas ir liellopu aknas, ārzemju vistu aknas Jelgavas tirgū maksā Ls 1,55. Šo pašu ārzemju vistu kājas maksā Ls 1,09, bet stilbiņi tiek piedāvāti par Ls 0,70 kilogramā. Ķekavas vistas ir dārgākas, arī to vizuālais izskats tām ir tīkamāks. Piemēram, Ķekavas vistu fileja maksā Ls 2,99.
Bet zupu vārītāji un suņu īpašnieki var iegādāties jaunlopu kaulus, kas kilogramā maksā tikai piecdesmit santīmu.