“Tā mēs ar sievu izdomājām, ka varētu priežu sīrupu pagatavot paši un uz Ziemassvētkiem, skaisti noformētu, uzdāvināt radiem un draugiem. Recepti atradām internetā, savācām čiekurus, nopirkām cukuru un izvārījām pirmās 60 burciņas ar sīrupu. Draugu un radu iedrošināti, nolēmām sākt sīrupu arī tirgot,” atceras Reinis. Pirmie mēģinājumi, tirgojot to internetā, gan nebija paši veiksmīgākie, bet, piedaloties Jelgavā rīkotajos Piena, maizes un medus svētkos, viņu gatavotie sīrupi guvuši lielu atsaucību. Tā arī radusies ideja biznesu attīstīt un pilnveidot.
Nu jau “Mītavas čiekurs” kļuvis par atpazīstamu ģimenes uzņēmumu, kurš savu produkciju realizē vairāk nekā 50 veikalos Latvijā, kā arī sūta to uz Lietuvu, Igauniju, Nīderlandi, Vāciju, ASV.
Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties ZZ.lv abonementu:
"ZZ.lv Plus" abonentiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur atspoguļosim notikumus un procesus vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs.
Abonē ZZ.lv digitālo saturu par 0.99€ uz pirmajām 4 nedēļām*
*Pēc izmēģinājuma perioda beigām ik pēc četrām nedēļām tiks veikts automātiskais maksājums - 1.99€ par abonēšanas periodu. Abonēšanu vari pārtraukt jebkurā brīdī savā ZZ.lv kontā.
Reklāma