Savācot 270 latus SOS bērnu ciemata vajadzībām, Pilsētas svētkiem garšas kārpiņas kairinošu buķeti piešķīra Latvijas pavāru šovs.
Ēdienu meistaru uz vietas pagatavotās maltītes tika izsolītas, un augstākā cena, ko izdevās par tām saņemt, bija 70 lati par restorāna «Bergs» piedāvātajām pusdienām no trim ēdieniem sešām personām.Pavāru piedāvātie ēdieni bija gana eksotiski, piemēram, kroga «Cepuri nost!» piedāvājumā bija arī spāņu nacionālais ēdiens – zupa gaspačo.Jāpiebilst, ka pērn pavāru šovā gan tika savākti krietni lielāki ziedojumi. Pasākuma organizētāji šā gada pasīvumu skaidro ar inflāciju, turklāt starp izsoles dalībniekiem šoreiz dīvainā kārtā nebija «sabiedrības krējuma» pārstāvji. Tiesa, viens prominents vīrs bija pamanījies «iesprukt» gatavotāju vidū – dažādās jomās aktīvais Kārlis Boldiševics.