Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt

Turpinās vietu pieteikšana Lielajai talkai

22. aprīlī jau 16. reizi Latvijā notiks Lielā talka. Piedalīties aicināti arī jelgavnieki, individuāli, divatā, ģimenes lokā vai kolektīvā sakopjot vai labiekārtojot kādu vietu pilsētā. Šobrīd pilsētā pieteiktas 15 talkošanas vietas, bet vietu un dalībnieku reģistrācija turpinās. Organizatori aicina to neatlikt uz pēdējo brīdi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Talkas vietu Jelgavā var pieteikt, sazinoties ar talkas koordinatoru SIA “Zemgales EKO” valdes locekli Alekseju Jankovski pa tālruni 63023511 vai 29357119. Tāpat var izmantot interaktīvo karti mājaslapā www.talkas.lv.

“Aicinām iedzīvotājus talkai pieteikties savlaicīgi, lai varam pārbaudīt, vai izraudzītā talkas vieta ir pašvaldības teritorija, precizēt talkotāju skaitu konkrētajā vietā un organizēt talkas maisu un cimdu izdali. Jelgavniekus rosinām ne tikai padomāt par vietām, kuras nepieciešams sakopt, savācot atkritumus, bet Lielo talku izmantot arī dažādiem labiekārtošanas darbiem, piemēram, kopā ar kaimiņiem labiekārtot daudzdzīvokļu mājas pagalmu, iestādīt kādu koku vai krūmu,” saka A. Jankovskis, piebilstot, ka līdz 11. aprīlim pieteikti 15 objekti no kuriem tikai vienā Lielās talkas dienā iecerēts veikt labiekārtošanas darbus.

Visi, kuri pieteiks talkas vietu Jelgavā un SIA “Zemgales EKO” to būs saskaņojusi kā pašvaldībai piederošu teritoriju, maisus un cimdus bez maksas varēs saņemt dalīto atkritumu vākšanas laukumā Ganību ielā 84 no 14. aprīļa, kā arī Lielās talkas dienā. Piepildītos maisus drīkstēs atstāt tikai reģistrētajā talkas vietā un par to atrašanās vietu obligāti jāinformē talkas koordinators.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Lielā talka notiks sestdien, 22. aprīlī, no pulksten 9 līdz 15.

Foto: Jelgava.lv

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.