Vecie kartupeļi 0,03 – 0,15; jaunie kartupeļi 0,03 – 0,40; ķiploki 1 – 2; pupiņas 0,80 – 1; tomāti 0,50 – 1,20; gurķi 0,20 – 0,35.
Vecie kartupeļi 0,03 – 0,15; jaunie kartupeļi 0,03 – 0,40; ķiploki 1 – 2; pupiņas 0,80 – 1; tomāti 0,50 – 1,20; gurķi 0,20 – 0,35; jaunie kāposti 0,20 – 0,30; puķkāposti 0,40 – 0,60; salāti 0,50; jaunie burkāni 0,15 – 0,50; paprika 1; mellenes 1,20 litrā; upenes 0,50 litrā; lauku piens 0,26 – 0,28 l; krējums 0,65; biezpiens 1,50; liellopu šķiņķis – 2,10; ribiņas 1,30; kakla karbonāde 2,20; cūkas cauraudzis 1,30 – 1,60; šķiņķis bez kauliem 1,70 – 1,80; speķis 0,90 – 1; karbonāde 2,80; maltā gaļa (cūka + liellops) 1,60.