Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

Spītējot vētrai “FS Jelgava” meitenes aizvada Latvijas kausa izcīņas spēli (FOTO)

Svētdienas vakarā, kad pilsētu sasniedza vētra ar intensīviem nokrišņiem, “FS Jelgava” meitenes savā sporta bāzē aizvadīja “11.lv” Latvijas sieviešu kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēli, kurā piekāpās Virslīgas vadošajai komandai “FS Metta” ar rezultātu 0:4.

Jelgavnieces šobrīd ir Sieviešu 1. līgas vadošā komanda, bet ar to nav pietiekoši, lai varētu stāties pretī sieviešu Virslīgas līderēm – “FS Metta”. Rīdzinieces bija labu tiesu ātrākas visos spēles elementos un pilnībā kontrolēja spēles gaitu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Savukārt “FS Jelgava” izrādīja cienīgu pretestību, neskatoties uz to, ka bija pilnībā izmirkušas lietu jau pirmajās spēles minūtē. Jelgavnieces cīnījās ne tikai ar pretiniecēm, bet arī laika apstākļiem. Lietus bija tik spēcīgs, ka dēļ tā visu laiku aizlija acis un nācās nepārtraukt slaucīt seju, lai varētu redzēt laukuma notiekošo.

Samirkšana arī izraisīja ķermeņa temperatūras krišanos, kā rezultātā vairākām spēlētājiem krampis sarāva kāju muskuļus. “FS Jelgava” futbolistes spēja caur visām grūtībām iziet cauri ar smaidu un vairāk jau domāja par nākošo regulārā čempionāta spēli, kuru tās aizvadīs izbraukumā 4. augustā, tiekoties ar “Rīgas futbola skola-2/SK Imanta” pretiniecēm.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.