Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

“FS Jelgava” dublieri uzvar JFC “Viola” arī otrajā derbijā (FOTO)

Sestdien, 3. augustā Zemgales Olimpiskā centra Jāņa Lūša stadionā “Altero.lv LIIGA” “B” grupas turnīrā tika aizvadīts otrais Jelgavas derbijs, kurā otro reizi šosezon “FS Jelgava” dublieru vienība “FS Jelgava-2” ar rezultātu 3:0 (2:0; 1:0) pārspēja JFC “Viola” meistarus.

“FS Jelgava-2” šajā derbijā vadīja jaunais galvenais treneris Valerijs Redjko un atšķirībā no pirmās savstarpējās spēles, sastāvu papildināja tikai Virslīgas komandas rezervisti – Artūrs Janovskis, Andris Liepnieks, Rihards Bečers un Valters Laiviņš.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Rezervisti arī noteica spēles iznākumu, jo spēles sākumā piecu minūšu laikā Artūrs Janovskis un Rihards Bečers izvirzīja “FS Jelgava-2” spēles vadībā ar diviem gūtiem vārtiem – 2:0.

Spēles otrajā puslaikā komandas turpināja sīvu cīkstēšanos, kura raisīja emocijas ne tikai uz laukuma, bet arī skatītāju tribīnēs.

Spēles izskaņā dublieri piespieda kļūdīties JFC “Viola” spēlētāju un Edgars Fjodorovs ieradīja bumbu savos vārtos – 3:0.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“FS Jelgava-2” “B” grupas turnīra pārliecinoši ieņem līderu pozīciju un tai ir atlicis aizvadīt vēl vienu spēli pret “Dienvidkurzemes SS”. Jelgavnieki jau ir nodrošinājuši dalību turnīra 2. posmā, bet tomēr spēlē ar kurzemniekiem ir nepieciešams revanšēties par vienīgu zaudējumu, kuri tie sagādāja komandai 1. posmā.

“Altero.lv LIIGA” “B” grupas turnīra tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.FS Jelgava-21334
2.JFC Viola1326
3.FK Ķekava/Auda1323
4.FK Salaspils1320
5.Dienvidkurzems SS1219
6.FK Karosta1317
7.FK Union138
8.FK Limbaži120

Foto: JFC “Viola”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.