Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

Lielākais interjera apdares materiālu salons Latvijā – “Interio”

Interio” – jaunā interjera salona atvēršana

Ja plānojat atjaunot savu mājokli vai meklējat jaunas dizaina idejas, noteikti vērts apmeklēt “Interio” salonu, kas nesen pārcēlies uz plašākām telpām Gustava Zemgala gatvē 77-K1, Rīgā. Tas ir lielākais interjera apdares salons Latvijā, kas piedāvā – flīzes, santehniku, vannas istabas mēbeles, gaismekļus, mēbeļu audumus, aizkarus un žalūzijas. Šeit atradīsiet visu nepieciešamo, lai izveidotu unikālu un stilīgu interjeru.

Plaša materiālu izvēle interjeram

“Interio” ir piemērota vieta ikvienam, kas vēlas kvalitatīvus interjera apdares materiālus. Salona piedāvājumā ir vairāk nekā 1000 dažādi izturīgi un kvalitatīvi materiāli no vadošajiem ražotājiem. Papildus piedāvājam elastīgus nosacījumus un iespēju veidot individuālus risinājumus, lai atbilstu klientu vajadzībām.

Jaunākie produkti no Interio

Interjera salons piedāvā plašu produktu sortimentu, kas papildina jebkuru interjera dizainu. Blakus standarta piedāvājumam, pieejami arī mūsdienīgi un inovatīvi risinājumi, piemēram, nestandarta izlietnes un akustiskie paneļi sienām, griestiem un mēbelēm, kas uzlabo telpas akustiku un piešķir tai modernu izskatu. Uzņēmums izceļas ar lielformāta flīžu klāstu, kas ir lielākais Latvijā. Klāstā ietilpst arī neredzamās indukcijas virsmas – elegants un funkcionāls risinājums virtuvei.

Indukcijas flīzes – moderna izvēle virtuvei

Viens no salona jaunumiem ir indukcijas flīzes – inovatīvs risinājums, kas ļauj integrēt indukcijas virsmu tieši flīzēs, nodrošinot vienotu virtuves izskatu. Šis risinājums padara gatavošanas procesu ērtāku, jo virsmu ir viegli tīrīt, un jūs varat aizmirst par grūti notīrāmām ēdiena atliekām. Tas ietaupīs jūsu laiku un enerģiju, vienlaikus saglabājot virtuvi tīru un kārtīgu.

Salona atrašanās vieta un pieejamība

Salons atrodas ērtā vietā, blakus “Elkor” tirdzniecības centram. Salona apmeklētājiem pieejama bezmaksas stāvvieta, kā arī ērta nokļūšana ar sabiedrisko transportu – tramvaju, trolejbusu vai autobusu.

Izcilais klientu serviss un zinošais personāls

Papildus plašajam materiālu klāstam “Interio” izceļas ar izcilo klientu servisu. Salona darbinieki vienmēr ir gatavi palīdzēt izvēlēties piemērotākos risinājumus un piedāvāt individuālas konsultācijas. Bieži arī paši salona īpašnieki ir sastopami uz vietas, lai palīdzētu klientiem atrast labākos risinājumus.

Viss, kas nepieciešams jūsu interjera risinājumiem

Apmeklējiet “Interio” jauno salonu un apskatiet plašo materiālu klāstu. Šeit varat atrast visu nepieciešamo savam nākamajam dizaina projektam – vietā, kur kvalitāte un radošums satiekas, lai izveidotu telpu, kas atspoguļo jūsu personīgo stilu. Papildu informāciju varat iegūt, sazinoties ar uzņēmumu arī e-pastā: info@interio.lv.

Šis raksts veidots sadarbībā ar tendences.lv, lai sniegtu jums aktuālu informāciju par interjera dizaina iespējām.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.