Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

Jelgavas futbolistes atspēlējas pret pretiniecēm no Rēzeknes (FOTO)

Svētdien, 8. septembrī savās mājās “FS Jelgava” sieviešu futbola komanda spēja atspēlēties pret pretiniecēm no “Rēzeknes BJSS” un izcīnīt uzvaru 1. līgas regulārajā čempionātā ar rezultātu 6:3 (2:2; 4:1).

Karstajā un saulainajā svētdienā, nekas neliecināja, ka cīņa ar turnīra tabulā esošo “Rēzeknes BJSS” komandu varētu izvērsties dramatiskā pārdzīvojumam. Siltais laiks nekādā veidā neveicināja meiteņu tieksmi uz intensīvu skriešanu, bet beigās no tās vairs nevarēja atteikties.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“FS Jelgava” meitenes uzreiz pārņēma kontroli par bumbu un saglabāja to līdz spēles beigām. To gan nevarēja pateikt par spēles rezultātu. 29. minūtē pēc stūra sitiena rēzekniete Laine Dzene izvirzīja “Rēzeknes BJSS” spēles vadībā.

Septiņas minūtes vēlāk pēc Alises Keitas Baltrušaites piespēlēs, “FS Jelgava” uzbrucēja Santa Baltause rezultātu izlīdzināja, bet jau pēc minūtes komandas kapteine Ketija Daukšte ar sitienu no 35 metru attāluma pārsita bumbu pāri tālu izgājušajai vārtsardzei, izvirzot laukuma saimnieces spēles vadībā – 2:1.

Diemžēl četras minūtes līdz puslaika beigām, “FS Jelgava” neveiksmīgi saspēlējas savā aizsardzības zonā un Valērija Djubko nekavējoties raidīja bumbu vārtus, panākot neizšķirtu rezultātu – 2:2.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“FS Jelgava” meitenes pārtraukumā devās ar nokārtām galvām, jo rezultāts netuvu bija tam, kā noritēja spēle un kādu to gribētos redzēt. Diemžēl iznākot uz laukuma, jelgavnieces gaidīja kārtējais nepatīkams pārsteigums.

52. minūtē Albina Kaņepe no liela attāluma raidīja bumbu pāri mājinieču vārstardzei, izvirzot “Rēzeknes BJSS” spēles vadībā ar rezultātu – 2:3.

Komandas atbalstītāji tribīnēs bija nepatīkami pārsteigt ar šādu rezultātu un vilka starp šo spēli un Latvijas vīriešu valstsvienības zaudējumu Armēnijā. 15 minūtes vēlāk “FS Jelgava” pierādīja, ka šādam salīdzinājumam nav pamata.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pussardze Rendija Baltrušaite laukuma vidū ieguva kontroli par bumbu, apspēlēja pretinieces un ar precīzu piespēli uzbrukumā izvirzīja savu māsu Alisi Keitu Baltrušaiti, kura spēles 67. minūtē panāca izlīdzinājumu – 3:3.

Piecas minūtes vēlāk Rendija vēlreiz uzņēmās līderes lomu un izvirzīja “FS Jelgava” spēles vadībā – 4:3. Vārtu guvums panāca psiholoģisko lūzumu un mājinieces atguva pārliecību savos spēkos.

88. minūtē uz maiņu iznākusi Adriāna Daniela Selušinska guva piektos vārtus laukuma saimnieču labā, bet spēles 2. kompensācijas minūtē Rendija Baltrušaite panāca spēles fināla rezultātu – 6:3.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Uzvara ļauj “FS Jelgava” meitenēm saglabāt pirmo pozīciju Sieviešu 1. līgas turnīra tabulā, bet tām uz papēžiem turpina mīt “Skanstes SK” futbolistes, kuras atpaliek tikai par 1 punktu.

Abas komandas 28. septembrī Rīgā aizvadīs savstarpējo spēli un tā izšķirs, kam šogad piederēs čempiona tituls. Atgādināsim, ka pagājušā sezonā “FS Jelgava” meitenes komandas vēsturē pirmo reizi izcīnīja bronzas medaļas.

Sieviešu 1. līgas tabula

VietaKomandaSpēlesVārtu attiecībaPunkti
1.FS Jelgava10+2025
2.Skanstes SK10+3124
3.FK Olaine-29+2219
4.FK Tukums 2000/FC Talsi10+117
5.Rēzeknes BJSS9-197
6.FK Sigulda/Vidzeme9-273
7.Rīgas FS-2/SK Imanta9-281

Foto: Ruslans Antropovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.