Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

Cukura ielā samazināts atļautais braukšanas ātrums

Lai uzlabotu satiksmes drošību Cukura ielā, posmā no Veco Strēlnieku ielas līdz Pļavu ielai uzstādīti divi saliekamie ātrumvaļņi un samazināts maksimālais braukšanas ātrums līdz 20 km/h. Iepriekš šajā ielas posmā atļautais ātrums bija līdz 50 km/h, informē pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Izmaiņas veiktas, reaģējot uz vairākkārtējiem iedzīvotāju iesniegumiem par intensīvo satiksmi un regulāru atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Šogad no 18. līdz 25. jūnijam Cukura ielā tika veikta satiksmes intensitātes uzskaite, izmantojot mikroviļņu radara sensoru. Tika fiksēti 10 794 transportlīdzekļi, kuru vidējais braukšanas ātrums bija 62 km/h, lai gan atļautais ātrums bija 50 km/h. No visiem fiksētajiem transportlīdzekļiem 90,1% pārsniedza atļauto ātrumu, un tika konstatēts, ka viens transportlīdzeklis pārvietojies ar 146 km/h.

Satiksmes kustības un drošības komisija izvērtēja situāciju un pieņēma lēmumu par papildu drošības pasākumu ieviešanu, lai nodrošinātu drošāku vidi gan iedzīvotājiem, gan satiksmes dalībniekiem. Jāpiebilst, ka saliekamo ātrumvaļņu, trīs ceļa zīmju un četru signālstabiņu iegādi un uzstādīšanu pilnībā finansēja paši Cukura ielas iedzīvotāji.

Foto: “Pilsētsaimniecība”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Komentāri (2)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.