Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

Piektdien – Jelgavas jauniešu festivāls

Jelgavas Sabiedriskais centrs kopā ar Jelgavas jauniešu centriem aicina pilsētas jauniešus piedalīties “Jelgavas jauniešu festivālā”, kas norisināsies piektdien, 20. septembrī, no pulksten 16 Stacijas parkā, informē Jelgavas Sabiedriskais centrs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pasākuma laikā uz galvenās skatuves no pulksten 16.30 līdz 18 norisināsies vairākas diskusijas – “Būt aktīvam vai labāk pasēdēt mājās”, “Jauniešu viedoklis pilsētas attīstībai”, “Līdzdalība – tā ir iespēja!”, kuras vadīs Edgars Bāliņš, kā arī pieredzes stāsti par projektu “Jaunieši var!” realizāciju. Paralēli no pulksten 16.15 līdz 19 apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar dažādam organizācijām, kā, piemēram, “Klubs “Māja””, “AFS Latvia”, “Eurodesk”, un piedalīties viņu organizētajās aktivitātes. Radošajā kvartālā šajā laikā varēs saposties festivālam dažādās radošajās darbnīcās. Vienu no tām organizēs “BOURZMA – Radošās Ilgtspējības Platforma”. “Chill zonā” apmeklētāji varēs spēlēt lielformāta spēles, radīt atmiņas fotografējoties foto kastē, kā arī piedalīties konkursos. No pulksten 19 uz galvenās skatuves pasākuma noslēgums – grupas “Bukte” koncerts.

Jelgavas jauniešu festivāls tiek organizēts projekta “Atbalsts Ukrainas civiliedzīvotājiem Jelgavā” ietvaros un tā mērķis ir informēt jauniešus, tostarp Jelgavā dzīvojošos Ukraiņu jauniešus par līdzdalību un aktīva sabiedrības locekļa nozīmi gan pilsētā, gan valstī, kā arī veicināt savstarpējo komunikāciju un draudzību savā starpā.

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem projekta “Atbalsts Ukrainas civiliedzīvotājiem Jelgavā” ietvaros.

Foto: www.unsplash.com

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.