Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

Pēc vecāku iesnieguma par iespējamu mēģinājumu aizvest bērnu Dobeles pusē meklē baltu mikroautobusu

Pēc vecāku iesnieguma par iespējamu mēģinājumu pret paša gribu aizvest bērnu Dobeles pusē policija meklē baltu mikroautobusu, noskaidroja aģentūra LETA.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Rietumzemgales iecirkņa amatpersonas aicina atsaukties iedzīvotājus, kuru rīcībā ir jebkāda informācija par baltas krāsas mikroautobusu, kas, iespējams, pirmdienas vakarā ap plkst.20 pārvietojās Dobeles novada Auru pagasta Gardenē vai citā tuvākajā apkārtnē.

Policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri var sniegt jebkādu noderīgu informāciju vai video ierakstu no transportlīdzekļa videoreģistratora, kurā, iespējams, ir minētais transportlīdzeklis, zvanot pa tālruni 110.

Sociālajos medijos publiskota informācija, ka pirmdienas vakarā Gardenē it kā mēģināts nolaupīt deviņgadīgu zēnu. Viņam esot izdevies aizbēgt.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

VP aģentūrai LETA skaidroja, ka ir saņemts iesniegums no bērna vecākiem. Tāpēc VP aicina iedzīvotājus sniegt informāciju, lai pārbaudītu iesniegumā aprakstīto.

Foto: unsplash.com

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.