Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

“FS Jelgava” atspēlējas pret tukumniekiem (VIDEO)

Svētdien, 15. septembrī futbola komanda “FS Jelgava” aizvadīja “Tonybet” Virslīgas 29. kārtas izbraukuma spēli, kurā spēja no iedzinēju lomas atspēlēties un aizvadīt neizšķirtu cīņu pret “Tukums 2000/TELMS” ar rezultātu 3:3 (1:3; 2:0).

Jelgavnieku sākumsastāvā šajā spēlē nebija redzams rezultatīvākai uzbrucējs Oloko Ede, kuram ir gan mikrotrauma, gan citi iemesli nestartēšanai. Savukārt pussargu Dāvi Mārci Valmieru nomainīja Ralfs Šitjakovs. Sastāvā atgriezies Jehors Glušačs, bet sākumā palika uz rezervistu soliņa.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Priekš “FS Jelgava” spēle iesākās ne pārāk veiksmīgi, jo jau 10. minūtē spēles galvenais tiesnesis Vitālijs Spasjonņikovs piešķīra 11 metru soda sitienu par labu tukumnieku, lai arī jelgavnieki protestēja par iepriekš iespējams nepamanītu pārkāpumu pret Vladislavu Veremejevu.

Tiesnesis savu lēmumu nemainīja un “Tukums 2000/TELMS” uzbrucējs Kristiāns Kaušelis ieraidīja bumbu Vjačeslava Kudrjavceva sargātos vārtos – 0:1. Spēles 24. minūtē tukumnieku uzbrucējs Kenrojs Kempbels spēja izsist bumbu starp biezu jelgavnieku aizsardzības vilni un panāca divu vārtu pārsvaru – 0:2.

“FS Jelgava” nepalika parādā un 33. minūtē pussargs Agris Glaudāns cīņā ar vairākiem Tukuma futbolistiem spēja izkārtot sev sitiena pozīciju un neieejot soda laukumā precīzi raidīja bumbu saimnieku vārtos – 1:2.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pirmā puslaika izskaņā Jelgavas futbolisti apelēja pie tiesneša, ka “Tukums 2000/TELMS” futbolists Kenrojs Kembels nospēlēja ar roku, bet cīņas soģis spēli neapturēja. Tukumnieki turpināja uzbrukumu līdz brīdim kad Bogdans Samoilovs ar atkārtoto raidījumu atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 1:3.

Otro puslaiku aktīvi uzsāka “FS Jelgava” spēlētāji un jau pirmajā uzbrukumā tukumnieku aizsargs neveiksmīgi izrīkojās ar bumbu, kas ļāva Rihardam Bečeram raidīt to vārtu tīklā, samazinot atpalikšanu no pretiniekiem – 2:3.

Spēles 57. minūtē jelgavnieki panāca iespēju izpildīt brīvsitienu aptuveni 25 metru attāluma no vārtiem. Pussargs Gļebs Kļuškins meistarīgi pārsita bumbu pāri pretinieku “sieniņai” un tā precīzi nonāca vārtu tīklā – 3:3.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Jelgavnieku izcīnītais punkts ir ļoti svarīgs komandai un galvenais treneris Antolijs Sidenko atzīmēja, ka tas bija minimālais spēles plāns. Diemžēl neizdevās izcīnīt uzvaru, kura varētu attālināt vienību no pēdējās vietas turnīra tabulā. Galvenais treneris piebilda, ka komanda cīnīsies katrā spēlē ar maksimālo atdevi līdz pat čempionāta beigām.

Jau šo svētdien, 22. septembrī “FS Jelgava” izbraukumā tiksies vēl ar vienu savu tiešo pretinieku “FK Metta” un darīs visu iespējamo, lai tiktu pie ilgi gaidītiem trīs punktiem.

“Tonybet” Virslīgas tabula

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
VietaKomandaSpēlesPunkti
1.RFS2769
2.Riga FC2966
3.Valmiera FC2954
4.FK Auda2738
5.BFC Daugavpils2838
6.Grobiņas SC/LFS2929
7.FK Liepāja2928
8.Tukums 2000/Telms2827
9.FK Metta2926
10.FS Jelgava2921

Foto: Ruslans Antropovs | arhīvs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.