Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

Uzņem sadarbības projekta viesus no Polijas, Spānijas un Turcijas

Vakar, 18. septembrī, projekta “Kopā Zaļajā Eiropā” ietvaros Dobeles novada pašvaldību apmeklēja viesi no Polijas, Spānijas un Turcijas, lai iepazītos ar pašvaldības darbu, izglītības iespējām Dobeles novadā un citiem interesējošiem jautājumiem, informē pašvaldība.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Projektu “Kopā Zaļajā Eiropā” īsteno Bērzupes pamatskola “Erasmus+” programmā kopā ar sadarbības partneriem no Polijas, Spānijas un Turcijas. Projekta koordinatorskola ir CEE Sant Cristofol skola Spānijā.

Projektā kā partnerskolas piedalās Nazilli Ozel Egitim Meslek Okulu skola Turcijā, Zespol Szkol Specjalnych skola Polijā, kā arī Bērzupes pamatskola.

Ar viesiem tikās un vairāk par Dobeles novadu un izglītības jomu pastāstīja Dobeles novada domes priekšsēdētāja vietnieks Guntis Safranovičs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Šī projekta īstenošanas gaitā skolotājiem paredzēts dalīties pieredzē un gūt pieredzi speciālajā izglītībā skolēnu izglītošanā. Gan skolēni, gan skolotāji uzlabos IT prasmes Web2 rīku apguvē. Skolēniem tiks izstrādāta Zaļā dzīvesveida apguves programma, kura tiks integrēta mācību stundās. Tiks organizētas virtuālās mācību stundas. Skolēniem projekta laikā tiks attīstītas dārzniecības un mežkopības darbu prasmes. Paredzētas daudz un dažādas aktivitātes, lai skolēni iemācītos mīlēt dabu, rūpēties par to, vienlaicīgi veicinot skolēnus ievērot veselīgu un zaļu dzīvesveidu!

Jāpiebilst, ka “Erasmus+ programma 2021-2027” ir kā turpinājums iepriekšējam “Erasmus+” ciklam, kas ilga no 2014. līdz 2020. gadam. Programma sniedz starptautiskās sadarbības un mobilitātes iespējas izglītības un mācību, jaunatnes un sporta jomā, tās kopējais budžets septiņu gadu periodam pārsniedz 28 miljardus eiro un tajā paredzēts iesaistīt 12 miljonus dalībnieku.

Foto: Dobeles novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.