Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

“FS Jelgava” negūst punktus pret FK “Metta” (VIDEO)

Futbola komanda “FS Jelgava” svētdien “Tonybet” Virslīgas 30. kārtas izbraukuma spēlē ar rezultātu 0:2 (0:2; 0:0) piekāpās FK “Metta” un neguva svarīgus punktus, lai pietuvotos konkurentiem turnīra tabulā.

“FS Jelgava” sākumsastāvā šoreiz nebija neviena uzbrūkošā leģionāra, bet aizsardzībā Armandu Pētersonu aizvietoja Ģļebs Kačanovs. Rezervistu soliņš tika papildināts ar vairākiem dublieriem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Abas komandas uzsāka spēli piesardzīgi, mēģinot veidot pozicionālus uzbrukumus. Pakāpeniski FK “Metta” ieguva pārsvaru bīstamu situāciju veidošanā, jo spēja veidot ātrus pretuzbrukumus un bīstamas situācijas jelgavnieku soda laukumā.

Spēles 27. minūtē vienā no tādiem rīdzinieku pretuzbrukumiem, pretinieka raidīta bumba trāpīja aizsarga Valtera Pūra rokā un galvenais tiesnesis Sergejs Vasjkovs nekavējoties piešķīra 11 metru soda sitienu, kuru FK “Metta” labā realizēja Kristaps Grabovskis – 0:1.

Spēles stils nemainījās līdz pirmā puslaika beigām, bet jau kompensācijas laikā rīdziniekiem izdevās nonākt jelgavnieku soda laukumā un raidīt bumbu vārtu virzienā. Bumba atsitās pret vārtu stabu un atleca uz vārtu līniju. Vārtsargs Vjačeslavs Kudrjavcevs centās līdz tai aizsniegties, bet “Mettas” ukraiņu leģionārs Oleksandrs Kurtsevs pirmais pie tās piesteidzies un raidīja vārtu rāmī – 0:2.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Otrajā puslaikā “FS Jelgava” ar visiem esošajiem spēkiem devās atspēlēties. Jelgavniekiem piederēja pārsvars bumbas kontrolē un sitienos uz vārtiem, bet tie bija bloķēti vai arī lidoja garām vārtiem.

Jelgavniekiem diemžēl neizdevās atspēlēties un gūt svarīgus punktus, lai pietuvotos konkurentiem turnīra tabulā.

“Tonybet” Virslīgas tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.RFS2975
2.Riga FC3069
3.Valmiera FC3054
4.FK Auda2841
5.BFC Daugavpils3039
6.Grobiņas SC/LFS3029
7.FK Metta3029
8.Tukums 2000/Telms2928
9.FK Liepāja3028
10.FS Jelgava3021

Foto: Ruslans Antropovs | arhīvs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.