Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

“FS Jelgava-2” piekāpjas svarīgākajam pretiniekam “SK Super Nova-2”

“Altero.lv LIIGA” “A” grupas turnīra līdervienība “FS Jelgava-2” sestdien izbraukumā ar rezultātu 0:1 (0:1; 0:0) piekāpās saviem svarīgākajiem pretiniekiem “SK Super Nova-2”.

Galvenā trenera Valērija Redjko vadītajai Virslīgas vienības dublieru komandai šoreiz nevarēja palīdzēt neviens no pieaugušo komandas. Arī pretinieku vienībā bija līdzīga situācija – dublieriem nevarēja palīdzēt “Optibet” Nākotnes līgas futbolisti.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Spēles iznākums tika atrisināts jau 5. minūtē, kad “SK Super Nova-2” futbolists Matīss Caune ieraidīja bumbu jelgavnieku vārtos un tie bija vienīgie vārti, kuri šajā cīņā tika gūti – 0:1.

Spēles kompensācijas laikā Ralfam Burkānam bija iespēja atspēlēties, bet viņam neizdevās realizēt 11 metru soda sitienu un trīs punkti aizgāja pie Jelgavas dublieru svarīgākajiem pretiniekiem.

“SK Super Nova-2” pēc gūtās uzvaras “A” grupas turnīra tabulā atpaliek tikai par 2 punktiem un tas viņiem ļauj cerēt pakāpties arī uz pirmo pozīciju, kas “FS Jelgava-2” futbolistiem var sabojāt noskaņojumu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Komandām jāaizvada vēl 4 kārtas un katras spēles rezultātam būs liela nozīme. 28. septembrī jelgavnieki dosies izbraukumā, lai aizvadītu spēli pret “FK Beitar/Riga Mariners”, kurus iepriekšējā aplī pieveica ar rezultātu 5:2.

“Altero.lv LIIGA” otrā posma “A” grupas turnīra tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.FS Jelgava-21025
2.SK Super Nova-21023
3.Augšdaugavas SS1019
4.JFC Viola1013
5.FK Salaspils1012
6.FK Beitar/Riga Mariners1011
7.FK Ķekava/Auda109
8.FK Aliance102

Foto: Ruslans Antropovs | arhīvs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.