Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

“FS Jelgava” negūst vārtus un piekāpjas Latvijas čempioniem (FOTO, VIDEO)

“Tonybet” Virslīgas 31. kārtas mājas spēlē “FS Jelgava” neizmantoja savas vārtu gūšanas iespējas un Latvijas čempionu vienība “FC RFS” atrada veidu, kā pārspēt jelgavniekus ar rezultātu 0:2 (0:0; 0:2).

Jelgavnieku rindās šajā spēlē debitēja ukraiņu pussargs Artjoms Holods (Artem Kholod) un uz rezervistu soliņa atgriezās pēc traumas sadziedēšanas Mārcis Peilāns. Palīdzēt komandai šoreiz nevarēja Artūrs Janovskis.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Savukārt “FC RFS” uz spēli iznāca ar to pašu sastāvu ar kuru spēlēja UEFA Eiropas līgā un pārsteidza daudzus, kuri domāja, ka čempioni spēlēs ar otro sastāvu. Rīdzinieku galvenais treneris Viktors Morozs vēlāk paskaidroja, ka Latvijas čempionāts komandai ir svarīgāks un uzvara pār jelgavniekiem bija vienības prioritāte ceļā uz pirmo vietu.

Viesi pirmajā puslaikā prognozējami pārņēma bumbas kontroli savās rokās, bet “FS Jelgava” aktīvi tiem uzbruka un neļāva izvērst ātrus uzbrukumus. Jelgavniekiem padevās vairāki pretuzbrukumi, kuros noslēdza ar sitieniem uz vārtiem, bet viesu vārtsargs Ondoa Eboga spēja izglābt rīdziniekus no vārtu zaudējumiem.

Jelgavnieku vārtsargam Vjačeslavam Kudrjavcevam arī nācās iesaistīties spēlē, bet arī viņš nebija ar pliku roku ņemams un pirmais puslaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu – 0:0.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Otrā puslaika sākumā abas komandas centās parādīt agresīvāku spēles stilu, lai lauztu pretinieka pretestību. “FC RFS” tas padevās labāk, jo tiem izdevās nopelnīt vairākas standarta situācijas.

71. minūtē pēc stūra sitiena soms Adams Marhijevs raidīja bumbu vārtu virzienā. Tā trāpīja pa Žigas Lipuščeka kāju un rikošetā ielidoja jelgavnieku vārtos. “FS Jelgava” vārtsargs Vjačeslavs Kudrjavcevs bija bezspēcīgs glābt savu komandu – 0:1.

76. minūtē “FC RFS” vēlreiz izpildīja stūra sitienu un šoreiz bumba nonāca uz soda laukuma tālo malu, kur neviena nekavēts bijušai “FS Jelgava” uzbrucējs Viktors Osuagvu raidīja to savu bijušo komandu biedru vārtos – 0:2.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“FS Jelgava” galvenais treneris Anatolijs Sidenko pēc spēles atzīmēja, ka komandai bija uzdevums pirmajiem gūt vārtus, jo savādāk pieredzējis pretinieks spēs atrast veidu, ka gūt vārtus. Viņš bija priecīgs, ka viņa padotie spēlēja ar lielu pašatdevi un izveidoja vārtu gūšanas iespējas momentus, bet diemžēl nespēja tos realizēt un turpināja “FC RFS” realizēja viņa paša prognozes.

Jelgavnieki tagad gatavojās nākošajai svarīgai cīņai, kura Jelgavā tiks aizvadīt 5. oktobrī un kurā tiks uzņemti “Tonybet” Virslīgas turnīra tabulas otrās vietas īpašnieki – “Riga FC”.

“Tonybet” Virslīgas turnīra tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.RFS3078
2.Riga FC3172
3.Valmiera FC3154
4.FK Auda2944
5.BFC Daugavpils3140
6.Tukums 2000/TELMS3031
7.FK Metta3130
8.Grobiņas SC/LFS3129
9.FK Liepāja3128
10.FS Jelgava3121

Foto: Ruslans Antropovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.