Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

“FS Jelgava” joprojām neizdodas gūt vārtus (FOTO, VIDEO)

Sestdien, 5. oktobrī Zemgales Olimpiskā centrā uz Jāņa Lūša stadiona dabīgā seguma futbola komanda “FS Jelgava” piekāpās Latvijas vicečempionu vienībai “Riga FC” ar rezultātu 0:2 (0:0; 0:2).

Jelgavnieku sastāvā atgriezās centra pussargs Gļebs Kļuškins, bet pārējais sastāvs palika bez izmaiņām.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Abas komandas uzsāka spēli ar atklātu futbolu, kuras sākumā jelgavniekiem izdevās viesu laukuma pusē nopelnīt vairākus brīvsitienus, kurus gan neizmantoja, lai apdraudētu “Riga FC” vārtus.

Turpinājumā jau rīdzinieki pārnesa spēli uz “FS Jelgava” laukuma pusi, kur izpildīja vairākus stūra sitienus. Bīstamākā situācija bija 21. minūtē, kad viesu raidītā bumba trāpīja vārtsarga Vjačeslava Kudrjavceva sargāto vārtu stabā.

Viesiem izdevās bīstamāki uzbrukumi, bet neviena no komandām pie vārtu guvumiem pirmajā puslaikā netika. Otrajā abās turpināja mēģinājumus lauzt spēles gaitu un 55. minūtē tas izdevās “Riga FC” uzbrucējam Antoni Kontrerasam, kurš raidīja Mankenda centrētu bumbu uz jelgavnieku vārtiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Vjačeslavam Kudrjavcevam izdevās skārt bumbu, bet sitiens bija pietiekami spēcīgs, lai tā varētu turpināt savu virzību uz priekšu un šķērsoja vārtu līniju – 0:1.

Pēc zaudētiem vārtiem “FS Jelgava” intensīvāk izdevās veidot uzbrukumus, kuru noslēgumā vairākas reizes nonāca ukrainis Artjoms Holods, bet viņa raidītie sitieni tika neitralizēti.

Spēles izskaņā “FS Jelgava” neveiksmīgi izrīkojās ar bumbu laukuma vidū, kas ļāva pretiniekiem ātri izveidot ātru pretuzbrukumu, kuru ar precīzu raidījumu vārtu tuvējā stūrī noslēdza senegālietis Papa Bakarī Geji – 0:2.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“FS Jelgava” galvenais treneris Anatolijs Sidenko pēc spēles atzina, ka viņa padotajai komandai joprojām neizdodas gūt vārtus, lai arī momentus tā veido katrā spēlē. Atlikušajās čempionāta spēlēs jelgavnieki turpinās savus mēģinājumus ieraidīt bumbu vārtos, lai izvairītos no izstāšanas no Virslīgas.

“Tonybet” Virslīgas turnīra tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.RFS3181
2.Riga FC3275
3.Valmiera FC3257
4.FK Auda3145
5.BFC Daugavpils3240
6.FK Metta3233
7.Tukums 2000/TELMS3232
8.FK Liepāja3231
9.Grobiņas SC/LFS3229
10.FS Jelgava3221

Foto: Ruslans Antropovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.