Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

Stūra virtuve iekārta ar salu – mūsdienīgs un ērts risinājums

Mūsdienu virtuvē viens no būtiskākajiem nosacījumiem ir veiksmīgi apvienot praktiskumu ar izsmalcinātu dizainu. Uzņēmums “Virtuves.lv” piedāvā unikālu stūra virtuves iekārtu, kas izstrādāta privātmājai, apvienojot augstas kvalitātes materiālus un pārdomātus dizaina risinājumus. Šī virtuves iekārta ir ne tikai vizuāli pievilcīga, bet arī ērta ikdienas lietošanai. Apskatīsim to detalizētāk!

Pelēks un mūsdienīgs dizains no “virtuves.lv”

Projektā dominē pelēkie toņi, kas virtuvei piešķir tīru un mūsdienīgu izskatu. Stūra virtuves iekārtā izmantotās “Fenix” fasādes ar matētu virsmu ir izturīgas pret skrāpējumiem un viegli kopjamas, savukārt “Egger” fasādes ar dabīgā koka tekstūru, piešķir virtuvei siltumu. Šāda krāsu un materiālu kombinācija ir aktuāla virtuves dizaina tendence, ko “virtuves.lv” piedāvā saviem klientiem.

Darba virsma – Projekta centrālais akcents

Darba virsmas kvalitāte ir viens no stūra virtuves galvenajiem akcentiem, un projektā izvēlētā “Technistone Ambiente Light” kvarca virsma nodrošina izturību un eleganci. Tā ir radīta, apvienojot dabīgas akmens sastāvdaļas ar modernām tehnoloģijām, radot virsmu, kas izturīga pret ikdienas lietošanu un ir viegli kopjama.

Uzglabāšanas sistēma

Šis virtuves komplekts ir aprīkots ar “Vauth Sagel” izvelkamajām grozu sistēmām un “Blum” atvilktnēm, kas nodrošina kārtīgu un ērtu uzglabāšanu. “Virtuves.lv” risinājumi ar LED apgaismojumu izceļ koka imitācijas fasādes, radot patīkamu un mājīgu atmosfēru virtuvē.

Daudzfunkcionālā virtuves sala

Virtuves sala, kas iekļauta šajā projektā, kalpo gan kā darba, gan ēdamzona. Virtuves iekārtas risinājums nodrošina papildu uzglabāšanas vietas un ērtu izvietojumu pie loga, kas telpai piešķir gaismu un plašuma sajūtu.

Sazinieties ar “virtuves.lv” par savu ideālo virtuvi

Ja vēlaties savās mājās ieviest līdzīgu stūra virtuves risinājumu ar salu, sazinieties ar “virtuves.lv” komandu. Rakstiet uz e-pastu info@virtuves.lv, un komandas speciālisti izstrādās bezmaksas 3D skici un piemeklēs optimālu risinājumu, kas atbilst jūsu vajadzībām.

Šis raksts tapis sadarbībā ar tendences.lv, lai sniegtu visaptverošu informāciju par moderniem un praktiskiem stūra virtuves iekārtas risinājumiem.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.