Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

Jaunākās vakances Jelgavā: atalgojums līdz 1528 eiro

Jelgavas Mūzikas vidusskola aicina darbā flīģeļu un pianīnu skaņotāju, Jelgavas tehnikums meklē materiālu uzskaites grāmatvedi, bet Valsts ieņēmumu dienests (VID) izsludinājis konkursu izmeklētāja palīgam, informē pašvaldība.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Mūzikas instrumentu skaņotāja amatā galvenie darba pienākumi būs mācību telpās un koncertzālēs izvietotajiem flīģeļiem un pianīniem veikt skaņošanu, regulēšanu, labošanu, remontu, restaurāciju un tehnisko apkopi, kā arī veikt klavieru nepieciešamās mehānikas un to detaļu iegādes saraksta sastādīšanu un to iegādi. Atalgojums šajā amatā ir no 702 līdz 1073 eiro. Darba vietas adrese ir Lapskalna ielā 2. Pieteiktie iespējams līdz 7. novembrim

Piedāvājot atalgojumu 977 apmērā un veselības apdrošināšanu, Jelgavas tehnikums piedāvā darbu materiālu uzskaites grāmatvedim. Tā galvenie darba pienākumi būs ienākošo grāmatvedības dokumentu apstrāde, grāmatošana un kontrole, avansa norēķinu ievade grāmatvedības uzskaites reģistros, savlaicīga dažādu pārskatu un atskaišu sagatavošana un iesniegšana vadībai un valsts institūcijām un citi vakancē minētie pienākumi. Pieteikties uz amatu iespējams līdz 31. oktobrim.

VID izsludinājis konkursu uz Nodokļu un muitas policijas pārvaldes Izmeklēšanas reģionālās daļas Zemgales izmeklēšanas nodaļas izmeklētāja palīga amatu. Darba pienākumos būs veikt procesuālos uzdevumus, kriminālprocesa ietvaros izņemto priekšmetu, dokumentu vai citu objektu apskates, kriminālprocesu materiālu sakārtošanu, kā arī sniegt atbalstu, sistematizējot un uzskaitot izmeklēšanai nozīmīgu informāciju un nodrošinot tās apriti noziedzīgu nodarījumu atklāšanā un novēršanā valsts ieņēmumu jomā. Darba devējs nodrošina mēnešalgu no 1170 līdz 1528 eiro, bet pārbaudes laikā līdz 1328 eiro, atkarībā no profesionālās pieredzes. Ierēdņa dienesta vieta paredzēta Atmodas ielā 19. Pieteikšanās termiņš – līdz 21. oktobrim.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Jāpiebilst, ka pilsētā izsludinātas vakances arī psihiatram, skolotāja palīgam, radiologa asistentam, tehniskajam inspektoram, izglītības metodiķim, juristam, kurjeram, ceļu būvinženierim, konsultantam un daudziem citiem.

Foto: unsplash.com

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.