Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

“Zemgale/LBTU” otro reizi nespēj pārspēt “HC Panter” (FOTO, VIDEO)

Jelgavas hokeja komanda “Zemgale/LBTU” savās mājas ar rezultātu 1:2 (0:1; 0:1; 1:0) piekāpās Igaunijas čempionvienībai “HC Panter”. Šajā “Optibet” Baltijas līgas sezonā jelgavnieki jau otro reizi piekāpjas igauņu vienībai.

Iepriekšēja spēlē jelgavnieku uzbrucējs Markuss Streikišs guva traumu, kura prasīs medicīniskas manipulācijas un tas nozīmē, ka kādu laiku viņš nevarēs piedalīties spēlēs. Tāpat komandai nevarēja palīdzēt uzbrucējs Kristiāns Zelts, kurš iepriekšējā cīņā saņēma 3 spēļu diskvalifikāciju.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Iztrūkstošo spēlētāju vietā “Zemgale/LBTU” sastāvā atgriezies Pēteris Purmalis un jau ierastais “Zemgale Juniors” uzbrucējs Kristers Vītoliņš, kurš regulāri aizvieto savainotos sportistus. Vārtus šovakar aizsargāja Aksels Ozols, kurš nomainīja iepriekšējā spēlē vārtos spēlējošo Mariusu Bajarunu-Galeju.

“Zemgale/LBTU” uzsāka ar pārliecinošu ripas kontroli un spēle pārsvarā notika igauņu aizsardzības zonā. Diemžēl tas nekādi neatspaidojās uz spēles rezultātu, jo viesu vārtsargs Vilems Henriks Koitma neļāva ripai iekļūt savos vārtos. Spēles sestajā minūte “HC Panter” veica ātru pretuzbrukumu, kuru ar precīzu ripas raidījumu noslēdza Andre Linde – 0:1.

Jelgavnieki pirmajā trešdaļā izdarīja 20 metienus uz viesu vārtiem, kamēr “HC Panter” tikai – 3. “Zemgale/LBTU” trīs reizes spēlēja vairākumā, bet viesi – vienu. Tomēr igauņi jau bija nonākuši spēles vadībā, kamēr laukuma saimniekiem šīs cerības bija jāatliek uz spēles turpinājumu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Otrajā trešdaļā “Zemgale/LBTU” vēl pārliecinošāk uzbruka uz pretinieku vārtiem, veidojot ļoti bīstamas situācijas igauņu vārtu priekšā. Jelgavniekiem trīs reizes bija iespēja spēlēt vairākumā, bet “HC Panter” spēlējošais Igaunijas valstsvienības vārtsargs Koitma palika nepārspēts.

Otrās trešdaļas vidū viesiem padevās viens no retajiem pretuzbrukumiem un to realizēja Danils Fursa – 0:2. Ļoti netipiska situācija, jo jelgavnieki trešdaļas gaitā izdarīja 16 metienus uz vārtiem, kamēr viņu pretinieki tikai 4.

Trešā trešdaļa sanākusi raustīta un ar daudziem noraidījumiem, kas nāca par labu “HC Panter”, kuri jau bija priekšā ar divu vārtu pārsvaru. Viesiem bija nepieciešams nepieļaut “Zemgale/LBTU” hokejistiem uzbrukt uz saviem vārtiem un viņiem tas veiksmīgi izdevās. Vienīgos vārtus divas minūtes līdz spēles beigām spēja gūt jelgavnieku uzbrucējs Kristaps Roķis (K. Strādnieks, T. Mots) – 1:2.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Čempionāta turpinājumā “Zemgale/LBTU” sagaida divas nopietnas spēles ar “Mogo/RSU”, kuras abas tiks aizadītas Jelgavas ledus hallē – 26. oktobrī un 2. novembrī.

“Optibet” Baltijas līgas turnīra tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.HC Panter1220
2.Mogo/RSU1019
3.Zemgale/LBTU1117
4.Prizma87
5.Energija75
6.Rīgas HS81
7.7BET Hockey Punks80

Foto: Ruslans Antropovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.