Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

Jelgavnieces, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, piedalās projektā “Atklāj un iemīli sevi”

20. oktobrī atklāts nu jau otrais projekts “Atklāj un iemīli sevi”. Desmit nedēļu laikā projektā 12 māmiņas, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām, varēs piedalīties dažādās aktivitātēs un apmācībās, kas palīdzēs viņām attīstīt personīgās prasmes un iegūt vērtīgas zināšanas, kas nepieciešamas, lai veicinātu ģimenes labklājību, informē Latvijas Bērnu fonds Jelgavā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Viesnīcas “Jelgava” Zvanu zālē projekta dalībnieces pasākumu iesāka ar svinīgu deju, kur katru māmiņu uz deju aicināja Jelgavas pamatskolas “Valdeka” puiši.

Jelgavas domes priekšsēdētāja vietniece Rita Vectirāne mudināja māmiņas uztvert projektu kā ceļojumu, kura detaļas nav zināmas, bet ir skaidrs, ka tas katru dalībnieci rosinās kā iekšējām, tā ārējām pārmaiņām.

Arī pašvaldības iestādes “Kultūra” vadītājs Mintauts Buškevics aicināja dalībnieces rast jaunas draudzības un atklāt sevi, kā arī izmantot iespēju apmeklēt kādu kultūras pasākumu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Māmiņas, kuras piedalījās pirmajā projektā, šoreiz dalījās savā pieredzē un iedrošināja jaunās dalībnieces.

Atklāšanas pasākumā piedalījās arī vairāki projekta atbalstītāji. Māksliniece Anda Buškevica pieteikusies gleznot māmiņu portretus un uz to viņu pamudināja pirmā projekta noslēgumā priekā starojošās mammas. Arī uztura konsultante Eva Dambīte ir gandarīta piedalīties nu jau otrajā projektā un piedāvāt māmiņām noderīgas zināšanas un praktiskus padomus uztura jautājumos.

Projekts “Atklāj un iemīli sevi” ir desmit nedēļu programma, kas sniedz atbalstu, izglītību un atpūtas iespējas māmiņas, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām. Tā ir iespēja māmiņām atpūsties, iegūt jaunas zināšanas un iedvesmu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Latvijas Bērnu fonda Jelgavā projekts “Atklāj un iemīli sevi” finansiāli atbalstīts Jelgavas pašvaldība projektu konkursā “Jelgavas valstspilsētas biedrību, nodibinājumu un reliģisko organizāciju atbalsts” 2024. gadam.

Foto: Evita Rubene

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.