Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

Jelgavas beramtaromāta uzstādīšanā DIO investējis vairāk nekā 200 000 eiro

Jelgavas lielapjoma taromāta jeb beramtaromāta iekārtās, ēkas izviedē un aprīkojuma uzstādīšanā SIA “Depozīta iepakojuma operators” (DIO) investējis vairāk nekā 200 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Miks Stūrītis.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Šis ir trešais Latvijā uzstādītais beramtaromāts un atrodas pie Jelgavas tirdzniecības centra “Vivo”, norāda uzņēmuma pārstāvji.

Beramtaromātā iedzīvotāji var izbērt līdz 100 iepakojuma vienību vienlaikus. Tajā var nodot tikai PET iepakojumus un skārdenes, savukārt visus stikla iepakojumus var nodot līdzšinējā taromāta modelī, kas izvietots blakus beramtaromātam.

Gadījumā, ja taromāts kāda iemesla dēļ iepakojumu nevarēs pieņemt, šis iepakojums nonāks atsevišķā nodalījumā, kas atrodas zem ekrāna, norāda uzņēmumā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Līdz šim beramtaromāti izvietoti tikai Rīgā – pie veikala “Maxima” Andreja Saharova ielā un pie tirdzniecības centra “Spice”.

Beramtaromāts Jelgavā uzstādīts sadarbībā ar SIA “Tomra Collection Latvia” un mazumtirgotāju SIA “Rimi Latvia”.

Jau ziņots, ka 2023.gadā DIO strādāja ar 24,862 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 34,6% vairāk nekā pērn, savukārt uzņēmuma peļņa saruka 2,4 reizes un bija 1,683 miljonu eiro.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Kompānija reģistrēta 2020.gadā, un tās pamatkapitāls ir 124 500 eiro. Kompānijas īpašnieki ir SIA “Alus un dzērienu iepakojuma savienība” (18,07%), SIA “Coca-Cola HBC Latvia” (18,07%), SIA “Cido grupa” (12,05%), AS “Cēsu alus” (12,05%), AS “Iterum” (iepriekš “PET Baltija”) (12,05%), AS “Aldaris” (12,05%), Latvijas Mazumtirgotāju biedrība (9,64%) un Latvijas Alus darītāju savienība (6,02%).

Foto: depozitapunkts.lv

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.