Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

Ieviesti ātruma ierobežojumi Platones un Vidus ielas rajonā

Šonedēļ Platones, Vidus ielas rajonā un to pieslēguma ielās ir veiktas izmaiņas maksimālā ātruma ierobežojumā. Ja agrāk 30 kilometri stundā ātruma ierobežojums attiecās tikai uz noteiktiem posmiem Platones, Vidus, Lāču, Viktorijas un Salnas ielās, tad šobrīd šis ierobežojums ir spēkā visā minēto ielu garumā, kā arī blakus ielās, piemēram, Liepājas, Sargu, Sila, Mednieku, Ķeguma, Vizbuļu un citās pieslēguma ielās, informē “Pilsētsaimniecība”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ievērojot izmaiņas, ielās ir uzstādītas ceļa zīmes Nr. 525 “Maksimālā ātruma ierobežojuma zona 30 km/h” un Nr. 526 “Maksimālā ātruma ierobežojuma zonas beigas”.

Ceļa zīmes uzstādītas Savienības ielas krustojumos ar Lāču, Viktorijas un Aveņu ielu, kā arī Lietuvas šosejas krustojumos ar Platones un Vidus ielu. Viskaļu ielā zīmes ir uzstādītas krustojumos ar Lāču, Mednieku, Sila un Liepājas ielu. Savukārt Ruļļu ielā – krustojumos ar Vidus, Vilces, Platones un Salnas ielu. Izmaiņas veiktas, pamatojoties uz iepriekš pieņemto Satiksmes kustības drošības komisijas lēmumu.

Zīme Nr. 525 nozīmē, ka maksimālā ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā attiecas uz visiem ceļiem konkrētajā teritorijā, līdz ceļa zīmei Nr. 526, kas norāda ierobežojuma zonas beigas.

Foto: “Pilsētsaimniecība”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.