Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

Patēriņa kredīts uzņēmumiem

Mūsdienu uzņēmējdarbības attīstīšanai ir vairākas iespējas, tostarp arī situācijās, kad plānotais peļņas apmērs nav pietiekams, lai veiktu ieguldījumu attīstībā. Lielisks veids, kā šādās situācijās iespējama biznesa pašattīstība ir aizdevumi biznesam, kuri pieejami visiem saimnieciskās darbības veicējiem neatkarīgi no to darbības veida un nozares kurā darbojas.

Izvēloties uzlabot savus finanšu rādītājus, ikviens uzņēmējs ar aizņēmuma palīdzību var iegūt papildus naudas līdzekļus tūlītējai lietošanai pēc saviem ieskatiem. Iespējas kā patēriņa kredīts saimnieciskās darbības veicējiem tiek izlietots ir ļoti plašas, tomēr visbiežāk to izmanto:

  • apgrozāmiem līdzekļiem,
  • pamatlīdzekļu iegādei,
  • saimnieciskām vajadzībām,
  • un pat vienkāršiem ikdienas tēriņiem vai algas izmaksām.

Liela priekšrocība, ka, pārsvarā, par to kā tiek iztērēta aizdevuma summa nav nepieciešams atskaitīties un netiek prasīti ne čeki, ne jebkāda cita veida pirkuma apliecinoši dokumenti. Tas nepieciešams vien atsevišķos gadījumos, atkarībā no tā, vai iepriekš ir ticis izvirzīts kāds konkrēts mērķis un kādus nosacījumus nosaka atsevišķi aizdevēji. Par piemēru varam minēt, ja uzņēmums plāno paplašināt savu auto parku un nepieciešams aizdevums automašīnas iegādei.

Jebkurš aizdevums, arī patēriņa kredīts uzņēmumiem ir ilgtermiņa risinājums, tādēļ svarīgi izvēlēties tādu aizdevumu, kurš ilgtermiņā nesīs vislielāko ieguvumu ar, pēc iespējas, mazākiem izdevumiem. Tieši šie ilgtermiņa kredīti biznesam ir vispiemērotākie, jo ikmēneša izdevumi par tiem ir vismazākie, ja vien tiek izvēlēta iespējami garāka kredīta atmaksa. Vienlaikus tiem ir arī citas, vērā ņemamas, priekšrocības:

  • iespēja aizņemties līdz pat 25’000 € un vairāk,
  • pieejams salīdzinoši garš atmaksas termiņš,
  • iespējama kredīta pirmstermiņa atmaksa,
  • un tas viss pieejams kā ar, tā bez galvojuma.

Svarīgi, ka visas šīs iespējas var izmantot arī jaunie jeb start up uzņēmumi ar minimālo darba stāžu 6 mēneši vai viens gads, atkarībā no kredītu kompānijas izvirzītajiem nosacījumiem. Ņemot vērā faktu, ka katra situācija tiek izvērtēta individuāli, tostarp, plānotie projekti kādos uzņēmēji mēdz iesaistīties un naudas izmantošanas mērķi ikreiz ir atšķirīgi, ikvienam ir iespējas saņemt tādu aizdevumu, kurš būs izdevīgākais patēriņa kredīts uzņēmumam un ne tikai.

Vienmēr, pirms plānojat aizņemties, arī uzņēmējiem ieteicams konsultēties ar finanšu nozares speciālistiem, lai izvēlētais finanšu risinājums būtu ne tikai izdevīgs, bet arī atbilstošs izvēlētajam mērķim, konkrētā situācijā.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.