Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

“FS Jelgava-2” izcīna Altero.lv LIIGA sudrabu un nodrošina vietu 1. līgā (FOTO)

Sestdien, 26. oktobrī, futbola komanda “FS Jelgava-2” savās mājās ar rezultātu 1:2 (0:1; 1:1) piekāpās pretiniekiem no “SK Super Nova-2” un izcīnīja Altero.lv LĪGA (2. līgas) sudraba medaļas. Vienīgos vārtus jelgavnieku labā guva aizsargs Mārcis Šusts.

Virslīgas komandas dublieru vienība “FS Jelgava-2” pēdējā čempionāta spēlē nepalika bez pieaugušo komandas atbalsta, neskatoties uz to, ka tai vienlaikus notika spēle Valmierā. Jauniešiem aizsardzībā palīdzēja ukraiņu aizsargs Vladislavs Veremejevs. Pārējās pozīcijās nācās iztikt ar saviem spēkiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Spēles sākumā “FS Jelgava-2” bija labas iespējas pirmajiem atklāt spēles rezultātu, bet tās netika izmantotas savā labā. Pirmā puslaika beigās jelgavnieki neveiksmīgi nospēlēja savā soda laukumā, nogāžot viesu futbolistu, un galvenais tiesnesis, neskatoties uz iebildēm, piešķīra 11 metru soda sitienu. “FS Jelgava-2” nigēriešu vārtsargam Alampasu neizdevās uzminēt sitiena virzienu, un “SK Super Nova-2” centra pussargs Aleksandrs Butovskis atklāja spēles rezultātu savas komandas labā – 0:1.

71. minūtē jelgavnieki nopelnīja iespēju izpildīt brīvsitienu viesu laukuma pusē un Kristiāns Kotovs no laukuma labās malas precīzi iecentrēja bumbu soda laukumā Pirmais pie tās tika “FS Jelgava-2” aizsargs Mārcis Šusts, kurš šosezon debitējis arī Virslīgā. Mārcim savaldīt bumbu uzreiz neizdevās un tā atleca vārtsarga virzienā. Arī viesu vārtsargs nespēja ar to tikt galā un tā atleca atpakaļ pie Marča, kurš ar otro piegājienu raidīja bumbu vārtu tīklā – 1:1.

Trīs minūtes vēlāk “SK Super Nova-2” ievadīja bumbu no sānu līnijas jelgavnieku soda laukumā, kur spēja apspēlēt “FS Jelgava-2” futbolistus un piespēlēt to uz soda laukuma centru, kur Timurs Abramenko trieca bumbu vārtu tīklā, gūstot uzvaras vārtus – 1:2.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Uzvaras gadījumā “FS Jelgava-2” būtu kļuvusi par 2. līgas čempioni, taču šoreiz nācās samierināties ar sudraba medaļām. Tomēr, saskaņā ar čempionāta nolikumu, gan “SK Super Nova-2”, gan “FS Jelgava-2” ieguva tiesības nākamajā sezonā spēlēt Optibet Nākotnes līgā (1. līgā).

Sezonas laikā “FS Jelgava-2” rezultatīvākie spēlētāji bija Virslīgas futbolisti – Rihards Bečers (11 vārti), Kristers Panteļejevs (9), Artūrs Janovskis (6), Ralfs Šitjakovs (5) un Dāvis Mārcis Valmiers (3). Dublieru pamatsastāvā rezultatīvākie bija Ādams Dreimanis (7), Kristers Zuševics (7), Adriāns Muižnieks (5), Kristiāns Kotovs (5), Rūdolfs Laķis (4), Markuss Ivanovs (3), Ralfs Burkāns (3), Andris Liepnieks (2), Kristiāns Bernāns (2), Kristiāns Muižnieks (2) un Markuss Martins Rudaks (2).

“Altero.lv LIIGA” otrā posma “A” grupas turnīra tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.SK Super Nova-21435
2.FS Jelgava-21430
3.Augšdaugavas SS1426
4.FK Beitar/Riga Mariners1421
5.FK Salaspils1418
6.JFC Viola1416
7.FK Ķekava/Auda1412
8.FK Aliance142

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.